Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

rzeczywiście więcej sprzedających niż kupujących... ale to chyba trochę wina organizatorów - uważam, ze osoby, które chciały tylko kupować nie powinny płacić...
mi udało się trochę ciuszków sprzedać i zabawkę:) i trochę powymieniać ciuszków z Yecath - bardzo miło mi było Cie poznać:)
poznałam również Majkę123 i Ikę. A która z Was była z takim malutkim synusiem na rękach?
Kupiłam dla siostry śliczne filcowe kolczyki:)
Madia - czy Ty czasem nie kupiłaś wiekszej ilości ciuszków dla córeczki ode mnie? Byłam z siostrą właściwie w przejściu między pomieszczeniami:)

Fajny pomysł, ale chyba za mało rozreklamowany niestety:( miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej:)

Pozdrowienia!

moze dlatego bylo tak troszke niemrawo ze byly dwie sale , gdybysmy byly wszystkie w jednej mysle ze bylo by troche inaczej jakos zwiezle i bardziej otwarcie :)

hehehe :D yes :) a jeszcze Karola podeszła do mnie i pytała czy nie wiem która to Ty ;)

później weszłam na forum i szukałam co miałaś mieć do wystawienia - znalazłam, że ramki :) no to jak zobaczyłam ramki tuż obok - to wiedziałam, że któraś z Was 2 to Ty ;P

AgusiaGda- byłyśmy obok siebie tak blisko i tak daleko ;-))

mi również było miło poznać :))))

cóż - pewnie na następnym tego rodzaju spotkaniu będziemy już odważniejsze ;) i jakoś łatwiej Nam pójdzie zapoznanie się w realu ;)

Martszp - czyli czapeczkę kupiłam u Twojej koleżanki :P tam gdzie były też Twoje ramki :)))
my siedzieliśmy po drugiej stronie przejścia ;)

A ja kupilam tylko kolczyki od Ententino :) ktore sa cudne :)

Agusia gda mi rozmieniałas 50 zł byłam w czrnym długim swetreku, :)
Ika to ja od Ciebie kupiłam kurteczke :)Pozdrawiam

dziekuje za spotkanko było bardzo miło ,kupiłam kurtke ktora bardzo mi sie podoba i pare rzeczy wymieniłam :)

Ja właśnie dotarłam do domu :) Dzięki za spotkanko, miło było poznać Was dziewczyny :) Mi się udało sprzedać kilka rzeczy, wymienić się kilkoma, także na plus :D Ale rzeczywiście, więcej było chętnych do sprzedawania niż do kupowania :)

No to odzywam się i ja:) Byłam i jestem zadowolona z akcji:)
Agusia miło było mi Cie poznać osobiście:)
Najlepsze jest to, ze wszyscy wiedzili, że ja to ententino a ja nie wiedziałam z kim rozmawiam:D

Madia - :-)) trzeba było zagadać :-)

Jeszcze ja byłam - jako kupująca tylko. Kupiłam m.in. śliczną ramkę od martszp (tak myślałam, że to Ty - miałam jeszcze raz podziękować za przepyszny tort, ale ja nieśmiała :-) i naszyjnik z filcu i jeszcze trochę ciuszków dla córeczki. Jestem zadowolona z zakupów.
Super pomysł!

oj, to ja juz duzo z Was dziewczyny "znam" z widzenia: Vanuatu, Karolinke29, Agusie, Ententino, Ike, Yecath i Agrestowa :-)

Vanuatu- dziękuję :-) Będziemy w kontakcie :-)

Ika byłam w spodniach i w granatowej bluzce. Na nosie okulary.

tak rozmienialas dziewczynie ktora ode mnie kupila ciuszka ( jedynego ktorego udalo mi sie sprzedac:/ )

szkoda tylko ze nie udalo sie nam jakos poznac ale moze kiedys cos jeszzce sie rozganizuje :)

Ika - długie rude i kręcone włosy pamiętam :)))) trudno ich nie zauważyć ;)

a czy którejś z Forumek rozmieniłam 50zł? :P

tak malowalam sie :) a dwie dziewczyny pamietam wlasnie co tam niedaleko siedzialy tylko juz nie wiem ktora jest ktora:/

Caroca - siedzieliście koło nas? tzn. my się wcisnęliśmy między Was a Ententino :P hehehe :)

Marta czy tybylas w sukience? :)

Inne tematy z forum

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (26 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...