Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

ja już też jestem prawie gotowa, wczoraj do wieczora robiłam różne karteczki :) zostało mi tylko ponajklejanie cen na książki

hej dziewuszki jak tam sie czujecie przed naszym sptkankiem co? ;) ja ogolnie mam noc bezsenna za soba wiec napewno jeden zombi bedzie :):):)

dziewczynki a moze ktoras bedzie przejezdzac przez Wrzeszcz?? ;)

a ja nie mam cen ponaklejanych:( maz dzis przylecial i jakos tak czasu nie bylo eee

super - wlasnie chciala Cie o to poprosic, jak tylko zobaczylam, ze sie wybierasz ;-)
i jak znajdziesz namiary na tego goscia z Norwegii (jesli szuka tez konstruktorow), to tez wez je prosze ze soba. narazie co prawda maz nie szuka pracy, ale....

ja zmieniłam sobie godzine szkolenia i bede, a co tam...troche z ludzmi poprzebywam....Karolina wezme dla Ciebie te ubranka, to nie bede sie fatygowac w poniedziałek
no ja sobie juz gadam ze nie mam kupowac ubranek dla mojej bo ma na rok do przodu ale jak znam siebie to pewnie cos wynajde bo ja jezeli chodzi o córke to zakupoholiczka..wiec moze choc jakas fajna zabawke wykukam :)

do zobaczyska

Hej
też mam ceny , robiłam je cały wieczór :) Fajnie będzie Was poznać :)

ja wlasnie tez sie zatanawialam nad tym, bo chetnie cos kupie, a nie tylko sprzedam, wiec zabieram meza, ktory zaoferowal, ze bedzie sprzedawal ;-)
ja tez mam na kazdym ubranku metki ponaklejane.
boje sie tylko, ze stolu mi nie starczy na te wszystkie ubranka (choc mam tylko dzieciece)....

ja z siostrą też mam metki z cenami i imionami:) tak będzie chyba łatwiej:)

do jutra!!!

Ja też nie wiem jak to rozwiązać, bo zapowiada się wiele uczestniczek. Będę miała na swoich rzeczach metki z cenami i chyba kartkę z imieniem. Myślę, że zobaczymy na miejscu- w praniu :-)

ika o tym samym pomyślałam :-) jak już wcześniej napisałam ja poza sprzedażą jestem zainteresowana kupowaniem. Nie wiem jak to pogodzę. Biorę ze sobą ubrania, drobiazgi do domu i maskotki -czyli miszmasz. Nie bardzo wyobrażam sobie ewentualne mierzenie ciuszków. A sama chętnie zapoluję na jakieś nowe wdzianka.

aniella mysle ze nie bedzie problemu bez zapisania sie:) mysle ze chcieli tylko wiedziec ile mniej wiecej nas moze byc:)

a w weekendy chyba ich nie ma

a ja sobie mysle jak jutro bedzie i czy kazda z nas bedzie stala przy swoim straganie i czychala na klientwo haha:):)

dzięki już próbowałam dzwonić, ale nikt nie odbierał, może maila wyślę

58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com prosze bardzo zadzwon lub napisz e-mail,mysle ze jeszcze mozna

ludzie to jednak nieużyte są ;)
chyba będę musiała poszukać telefonu i zadzwonić, żeby się czegoś dowiedzieć

czy możecie być takie miłe i napisać jak jest z tym zapisywaniem się? czy można się jeszcze zapisać? ewentualnie wejść bez zapisywania się, żeby coś obejrzeć/kupić?

Caroca, jeśli je masz jeszcze, to weź :):)
Szwagierka już co prawda powoli kończy pedagogikę, ale moja siostra jest na 2. roku na UG, to pewnie jej by się też przydało :)

Ja planuję być :) Zapisałam się, w sumie za dwie godzinki wyjeżdżamy już do Gdańska (mieszkamy za Wejherowem) i nocujemy u mojej babci. Zrobimy przy okazji zakupy w Gda, spacerek zaliczymy i kino :)

Właśnie spakowałam rzeczy na sprzedaż, sporo tego wyszło :) Ale pewnie większość będzie dziewczyn sprzedających ciuszki :)

yecath - wlasnie o tym myslalam, ze moze jakies info bedziemy miec z niciem swoim, bo nie bedziemy przeciez sie kazdemu po kolei przedstawiac :-)

a dla Ciebie wziac te ksiazki - kserowi dot. pedagogiki? bedziesz jutro?

Może każda z nas przygotuje sobie identyfikator z nickiem forumowym?
Albo karteczkę na swoim "stoisku" :)?

no własnie jak to jestz zapisami?? ja mam sporo ciuszków ale dopiero za jkies 4 godziny bede wiedziec co i jak, czy czasowo sie zgram...bo mam akurat poranne szkolenia psów i musiałabym przełożyc

Inne tematy z forum

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...