Sprzedam piękna smukłą suknię w rozmiarze 36 (2) witam, posiadam na sprzedaż niezwykłą, oryginalną i bardzo kobiecą suknię... feelgood Sincerity 3765 (9) Sprzedam piękną suknię z najnowszej kolekcji Sincerity. Suknia kupiona w... Kaja Sprzedam piekną sukienkę o długości 7/8, 36, 38 (2) Sprzedam piękną suknię ślubną w rozmiarze 36,38 z możliwością zmniejszenia.... alexj3515@wp.pl
Sprzedam Bolerko Futerko (1) Jak w tytule rozmiar XS/S śliczne szczegóły w ogłoszeniach trójmiasto... monisia061 Sprzedam Hiszpański WELON MADONNA 3m (14) Oferuję przepiękny 3m długi hiszpański koronkowy welon zakupiony w salonie... Żanet Suknia ślubna Acadie Madonna (11) SPRZEDAM suknię ślubną model ACADIE Kupiona w salonie sukien ślubnych... Monika SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ FAMOSA z salonu MADONNA (38) Sprzedam suknie w stanie idealnym, model FAMOSA, z salonu MADONNA. Jestem... Natalia suknia gala victoria rozm. 36 tylko 600 zł (1) Sprzedam piękną suknię slubną... Kasia Sprzedam, Julia Gastoł model 951, ecrue, rozmiar ok. 42, jednoczęściowa, piękny haft + dodatki (28) Mam do sprzedania suknię ślubną ecrue, bogato haftowaną z dodatkami (halka z... AgaB Sprzedam cały komplet ślubny anna kara elena (welon,suknia, buty rylko, szal anna kara) (16) witam mam 164 cm wzrostu rozmiar 36, sprzedam suknie anna kara elena z... KOCHAM ANNE KARE Sprzedam futerko ślubne rozm. M (9) Sprzedam futerko ślubne, szczegóły w linku. Możliwość odbioru osobistego.... habyczka prosta piękna suknia MArietta MAriage roz. M (1) Mam do sprzedania suknie ślubną, użytą raz- w dniu ślubu. Suknia jest w... user_13860696622 Sprzedam suknię ślubną (3) Zapraszam !!! http://allegro.pl/suknia-slubna-rozm-s-okazja-i4707826837.html Kasia Suknia ślubna Lorna Pronovias r.36, 170cm + 4cm obcas (2) Sprzedam prześliczną koronkową suknię typu rybka. Model "LORNA" pronovias.... Natalia Sprzedam futerko ślubne rozm. M (3) Mam do sprzedania futerko ślubne, szczegóły w linku, możliwość odbioru... habyczka Piękna, biała, koronkowa suknia ślubna - rozm. 40 (3) Sprzedam koronkową suknię ślubną w kolorze białym z salonu Aspena w... Mika008 Zjawiskowa suknia ślubna SPOSA ecru (6) Urocza suknia ślubna marki Sposa model Forever. Kolor złamana bieli/ Ivory.... Maja Sprzedam suknię! 42/44 SINCERITY (oryginał) (14) Witam serdecznie. Mam do sprzedania oryginalna suknię Sincerity (model 3728... Marta25 Sprzedam Suknię Agnes Bridal Dream (2) Piękna suknia ślubna! Tanio:) Zapraszam... Chudi Sprzedam piękną suknię r. 34/36 (5) Mam do sprzedania piękną białą suknię r. 34/36. Zapraszam do zapoznania... Morales