odradzam kategorycznie! (1) skusiłam się na ten sklep, ze względu na dobry i w miare tani asortyment, no... lizzy lizzy - opinia (1) dla Panów z Balty 5ka! ostatnio zrobiłam tam spore zakupy, że tak powiem... lizzy obsługa (1) ja tam Panów z Balty pochwalę!o! cierpliwi śą, tłumaczą każdą pierdołę o... lizzy
kpiny sobie robią!!!!!!! (1) ceny atrakcyjne ... hm... chyba tylko dla reklamy co z tego jak tego towaru... kazz teraz kupuje tyllko w WIŚCIE (1) Sklep jest po prostu świetny, niskie ceny, fachowa i miła obsługa! lol Andy - opinia (1) Reklamacje są tragiczne. Czas reklamacji - nawet miesiąc czasu. Mimo, iż... Andy rozczarowany co nie co - opinia (1) sklep taki sobie, a jak sie o cos zapyta obsluge to nie ma pojecia o co... rozczarowany co nie co Co wy gadacie za głupoty (1) Po 1 patronatem nad serwisem obieła Balta.pl- sklep komputerowy. Kupowałem... Karol NIESTETY BEZNADZIEJA (1) Piszę w nagłówku "niestety", ponieważ już się cieszyłem że w tym sklepie... Arecki007 obluga (1) bardzo fajnie obluga.szybko nas zauwazono. polecam szczegolnie pana Patryka... Misia1061 Jan - opinia (1) Naprawde bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników zarówno w oddziale... Jan BARDZO POLECAM (1) Złożyłem reklamacje i od razu dostałem nowy egzemplarz :) w innym sklepie... jimmi1984 ODRADZAM (1) Chciałem kupic kontlorer 1394, cena na stronce 60zl, w tym kontlorer, kabel... snaky Polecam SERWIS TV (1) Super podejście do klienta.Miła obsługa.Ceny mi odpowiadały.W razie czego... Roman Jedyny serwis na jaki nie narzekam. (1) Znam sie doskonale na komputerach i zwykle sam eliminuje problemy związanie... rxb Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii Fachowa obsługa i dobra dostępno towarów !!! (1) 2 niesiące temu chiałem kupić nietypową drukarkę OKI 3321, oni jako jedyni... Robert rewelacyjnie szeroka oferta (1) Miła obsługa i mają świetna stronę internetową, z ktrórej widać ile co... Daniel Polecam ten serwis (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bez cienia pogardy dla komputerowego laika... Gosia świetny sklep (1) w sklepie pracują osoby, które są zawsze chętne do pomocy, co więcej pomoc... kasia