Kontakt (1) Kontakt z Firmą zerowy, opisują że w ciągu 14 dni odpowiadają maila, ja już... Piotr nie polecam zakupów na allegro (1) Terminy realizacji niezgodne z umową. Niezadowolonych klientów jest już zbyt... nabity w butelkę miło (1) naprawde świetna obsługa, bardzo pomocna, kupowaliśmy u nich komputery i... paula_ita
Polecam sklep Ambros (1) Zakupiłem w sklepie Ambros kartę pamięci Kingston sdhc 4 GB w niskiej cenie.... Łukasz Traca coraz wiecej starych klientow (1) Wiec tak, robie (w zasadzie robilem) tam zakupy od jakis 6-7 lat, polecilem... Bartek Polecam! - Znają się na żeczy (1) Potrafią szybko i sprawnie diagnozować i mają dostęp do części w naprawdę... M Cz Odradzam! (1) Komputer zakupiony w Gralu ok. rok temu. Gwarancja na kartę graficzną- 3... Zbulwersowana konsumentka Miła i szybka ibsługa (1) Jestem zadowolony z obsługi. Zawsze potrafią fachowo foradzić. Ceny mają... Roman GDYNIA magdalena - opinia (1) Polecam firme Pryzmat, bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników w... magdalena Vobis w Auchan Rumia (1) Wszystkim Polecam ten sklep. Sklep czysty, wszystko poukładane i tutaj inne... Liren rewelacja (1) laptop vaio tanszy o 300pln niz w media, do tego skorzany nesseser dla... igagdynia Dezinformacja! (1) Po wysłaniu maila z zapytaniem o konkretna usługę, dostałam odpwiedź jeszcze... zagnywacz polecam (1) fachowa i szybka obsługa dzidzia91 bona - opinia (1) Zakup 14.01.br przez internet.Wszystkie sprawy łącznie z dostawą na... bona ZR - opinia (1) lekceważący stosunek do klientów ZR super sklep bo.... (1) raz szybko dwa tanio trzy milo i sympatycznie, w tamtym tyg.kupiłam notebooka... fonta4 serwis (1) wszystko ok dopóki sprzęt zakupiony w tym sklepie się nie popsuje. naprawy... były klient Broń Boże chcieć cos kupić (1) pan, b. niezadowolony z tego, że się przyszło, o coś pyta, chce coś kupić.... Klient zasłużony pozytyw (1) Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa... Marek Dobra porada (1) Zakupilem w tym sklepie notebooka. Bardzo dobra obsługa z wyczerpującą... Kriss7