Katarzyna - ocena (1) Bardzo miła obsługa i zawsze dobra cena gazu :) polecam Katarzyna Zdegustowana - ocena (1) Pan z czarną bródką chyba obrażony, że musi stać za ladą i wykonywać pracę.... Zdegustowana Iza - ocena (1) Ostrzegam przed tą Stacją Paliw BP na ulicy Grunwaldzkiej Gdańsk i tkz... Iza
Krzysztof - ocena (1) Tankuje tylko na tej stacji najlepsze ceny zero problemów, dotyczy również... Krzysztof Franek - ocena (1) Ogrzewam gazem warsztat sam. Przez wiele lat przeplacalem, owszem zdarzały... Franek Robert F - ocena (1) super , aż chce się do nich jechać taki kawał drogi Robert F Basia W - ocena (1) Witam serdecznie. Dziś byłam klijentką tej stacji, potrzebowałam płyn... Basia W piotrj211 - ocena (1) Stacja OK do 23 czynna gaz cena OK uczciwie odmierzony przez obsługę płatność... piotrj211 kierowcaGd - ocena (1) tankuje lpg do każdego swojego pojazdu od lat zero problemów , topka cenowa... kierowcaGd klient - opinia (1) Dołączam się do poprzednich bardzo pozytywnych opinii, chwalących bardzo miłą... klient Klientka - opinia (1) Pani Andżela jest najlepszym przykładem najgorszego pracownika. Zdaje się ze... Klientka Piotr - opinia (1) dobre ceny, duży wybór produktów na stacji. Korzystam kilka razy w miesiącu i... Piotr Mango - opinia (1) Fajna tania stacja z bardzo miłą obsługą . Mocne 6 Mango Dżoana - opinia (1) Proszę sprawdzić ceny na ważonych produktach , proszę uważać na ceny przy... Dżoana Kros - opinia (1) LPG najtańsze, ale moim zdaniem nisko kaloryczny ten gaz. Przejeżdża się... Kros Adam - opinia (1) Najtaniej na hutniczej. Polecam. Super obsługa. Adam Anna - opinia (1) w dniu dzisiejszym tj 30.12.2022 zatankowałem paliwo na stacji Gdansk Chełm... Anna Miejscowy - opinia (1) LPG zawsze jest OK Cena dobra LPG normalne Miejscowy Piotr - opinia (1) Stacja Nowowiczlińska. Bardzo dobrze zaopatrzona ,przesympatyczna obsługa.... Piotr kierowca - opinia (1) Stacja dyskryminuje Polaków - beznadziejna obsługa. Proszę omijać szerokim... kierowca