Michalina - ocena (1) Super obsługa, przemiłe Panie, pozdrawiam serdecznie :) Michalina Paulina dodge i land Rover - ocena (1) Uwielbiam Panow tam pracujących.. przestalam juz jeździc po gaz na stacje... Paulina dodge i land Rover Justyna - ocena (1) Tankowałam tylko na tej stacji dobre dwa lata, zawsze zalewam do pełna jak... Justyna
Waldek - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsluga. Czysta i zadbana stacja.Oby tak dalej. Waldek Ireneusz - ocena (1) szybko.tanio mi Ireneusz Instrybutor - ocena (1) Piszą, że czynna 24/7 niestety "instrybutory" nie działają. Wyświetla... Instrybutor BMW 7 F02 - ocena (1) Tankuję 98 i jest ok, cena b. dobra. BMW 7 F02 Wojciech - ocena (1) Bardzo polecam, szybko i tanio można tu zatankować. Wojciech jan - ocena (1) super uczynne panie w niedawno otwartym sklepie dziękuję za pomoc przy... jan Łukasz - ocena (1) Tankuje na tej stacji od jakiegoś czasu. Wcześniej korzystałem że stacji... Łukasz Piotr - ocena (1) Najlepsza stacja z gazem w Trójmieście a może i w całej Polsce!!! Pan Robert... Piotr bodzio - ocena (1) wszystko ok, najlepsze ceny w Gdańsku bodzio Czarnulka - ocena (1) Bardzo miła obsługa i jeszcze lizaczka na drogę dają super Czarnulka Katarzyna - ocena (1) Bardzo miła obsługa i zawsze dobra cena gazu :) polecam Katarzyna Zdegustowana - ocena (1) Pan z czarną bródką chyba obrażony, że musi stać za ladą i wykonywać pracę.... Zdegustowana Iza - ocena (1) Ostrzegam przed tą Stacją Paliw BP na ulicy Grunwaldzkiej Gdańsk i tkz... Iza Krzysztof - ocena (1) Tankuje tylko na tej stacji najlepsze ceny zero problemów, dotyczy również... Krzysztof Franek - ocena (1) Ogrzewam gazem warsztat sam. Przez wiele lat przeplacalem, owszem zdarzały... Franek Robert F - ocena (1) super , aż chce się do nich jechać taki kawał drogi Robert F Basia W - ocena (1) Witam serdecznie. Dziś byłam klijentką tej stacji, potrzebowałam płyn... Basia W