kierowcaGd - ocena (1) tankuje lpg do każdego swojego pojazdu od lat zero problemów , topka cenowa... kierowcaGd klient - opinia (1) Dołączam się do poprzednich bardzo pozytywnych opinii, chwalących bardzo miłą... klient Klientka - opinia (1) Pani Andżela jest najlepszym przykładem najgorszego pracownika. Zdaje się ze... Klientka
Piotr - opinia (1) dobre ceny, duży wybór produktów na stacji. Korzystam kilka razy w miesiącu i... Piotr Mango - opinia (1) Fajna tania stacja z bardzo miłą obsługą . Mocne 6 Mango Dżoana - opinia (1) Proszę sprawdzić ceny na ważonych produktach , proszę uważać na ceny przy... Dżoana Kros - opinia (1) LPG najtańsze, ale moim zdaniem nisko kaloryczny ten gaz. Przejeżdża się... Kros Adam - opinia (1) Najtaniej na hutniczej. Polecam. Super obsługa. Adam Anna - opinia (1) w dniu dzisiejszym tj 30.12.2022 zatankowałem paliwo na stacji Gdansk Chełm... Anna Miejscowy - opinia (1) LPG zawsze jest OK Cena dobra LPG normalne Miejscowy Piotr - opinia (1) Stacja Nowowiczlińska. Bardzo dobrze zaopatrzona ,przesympatyczna obsługa.... Piotr kierowca - opinia (1) Stacja dyskryminuje Polaków - beznadziejna obsługa. Proszę omijać szerokim... kierowca Ola - opinia (1) Bardzo miła obsługa i wszystko pod ręką. Super wybór produktów w sklepie na... Ola Mirek - opinia (1) Arogancka obsługa , niedouczona, co potwierdziła infolinia Orlenu. Mirek Wacek - opinia (1) Stacja dobrze zaopatrzona mimo braku jedzienia na ciepło miejmy nadzieję,że... Wacek Wacek - opinia (1) Obsluga miła i uprzejmą,duży wybór towaru mimo braku gorących posiłków jest... Wacek Jakub - opinia (1) Specyficzna stacja na ktorej mozna zatankowac LPG, jako przystawka do myjni... Jakub Aga - opinia (1) Najgorsza obsługa z jaką można się spotkać. Z reguły i doświadczenia wiem, że... Aga Marek - opinia (1) Bardzo niska jakość, nie miła obsługa! Nie polecam. Marek Honorata - opinia (1) Moja ulubiona stacja i w zasadzie głównie tutaj zaopatruję się w paliwo.... Honorata