super (1) dopiero zaczynam jazdy, ale jestem pełna podziwu dla Pani Kasi za cierpliwość... Aleksandra mogło być jeszcze lepiej (1) Zdarza im się nie odbierać telefonu. Możesz dzwonić i dzwonić, ale jak nie... Joanna Zakochałam się w Komanczu :) (1) A kto w stajni Komancze już był, wie, że Komancz to jeden z większych rumaków... J - wielbicielka Komka
Komancze (1) To naprawdę wspaniałe miejsce! Spełnia role stajni i atrakcyjnego odpoczynku!... Manka W Stajni Komancze :-) (1) Jeżdżę w Stajni od września ubiegłego roku: na początku na lonży, na sporym... BOp złapałam konio-bakcyla :))) (1) Złapałam bakcyla i myśle że już się z niego nie wylecze :)))) Pozytywny... Asia Monika - opinia (1) Moja niespełna 6- letnia córa zakochana jest w Trenerce i koniach ze Stajni... Monika Stajnia Komancze nie tylko dla koni :) (1) Stajnię Komancze znam od początku - super miejsce prowadzone przez świetne... dittka Dla każdego coś dobrego... (1) Do Stajni jest kawałek drogi, ale miejsce jest cudowne i rekompensuje całą... Pablo Stajnia Komancze (1) Jeżdżę w tej stajni odkąd zaczęła istnieć razem z moją mamą i polecam ją moim... Martyna L.