Starter

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Hutnicza 4

Naprawa rozrusznika (1) Przyniosłem rozrusznik do naprawy, telefon z wyceną po godzinie a odbiór po... Marek świetna robota (1) chociaż polecam się umówić telefonicznie jeśli chcemy zostawić autko.... Andrzej specjaliści w swoim fachu (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Ceny rozsądne. soneet
Jestem zadowolny (1) Naprawa od ręki i stosunkowo tanio. Mogę polecić. Krzysztof dobrego słowa nie powiem często (1) choć tutaj się należy, gdyż mechanicy wiedzą co robią, a ceny są mimo... Bogusław Szybko i fachowo (1) Bardzo polecam. Bardzo miła i fachowa obsługa. Bożena Solidnie (1) Chcę pochwalić pracowników, diagnoza szybka i fachowa, naprawa również,... Piotr Zawsze zaznaczam, że dobre opinie mało kto wystawia (1) gdyż zazwyczaj to te złe rzeczy chce się napisać, jednak tutaj chciałbym... Mirosław Blisko, szybko, a cena podobnie jak u reszty konkurencji. (1) Ważne, że auto działa. Obsługa super, fachowe doradztwo. Serwis też na plus,... Marek B. Naprawa klimatyzacji (2) Po sprawdzeniu szczelności układu klimatyzacji odgrzybieniu i napełnieniu do... Tomek Polecam (1) Rozrusznik naprawiony szybko, odbiór auta tego samego dnia. Janek polecam (1) Trafiłem do tego serwisu dzięki opinii Amadeusza 31 i się nie zawiodłem.... maniek witam... (1) witam korzystałem z usług tej firmy do tej pory dwukrotnie.Za pierwszym... Amadeusz 31