rewelacja (1) Obsluga bardzo fajna, mila i sympatyczna, dr. Komorowski bardzo dobry... Snur stomatolożki... (1) Opinia moja jest taka: panie dentystki- mam na myśli również drugą panią G.,... kasik polecam!!! (1) bardzo miły dentysta, ma odstresowujące podejście do pacjenta. sprawny,... Ania
REWELACJA (1) NAJLEPSZE CENTRUM STOMATOLOGICZNE REWELACYJNA OBSŁUGA NO MOŻE PO ZA... ROBERT polecam (1) A ja zachęcam wszystkich do zapisywania się na wizyty do doktrora Jarząbka-... A jestem zadowolona (1) bardzo miła atmosfera! lekarze są niezykle uprzejmi i chętnie służa pomocą.... Alicja89 Bardzo fajny,sympatyczny i przystojny (1) Dr Krystian Krupski specjalista i profesjonalista jakich brak w tej... Madzia miła wizyta (1) jeżeli wizyta u dentysty może być miła, to u Pani Beaty taka jest. Leczę... gossha Dłutowanie... (1) hehe nie taki diabel straszny jak go maluja. mialem dlutowanie.. 2 razy..... Zadowolony pacjent Polecam (1) Pierwszy raz znalazlam dentyste, do ktorego ide bez strachu i stresu.... MM :) (1) Sympatycznie i nie jak u dentysty! :)) Dobre podejście do pacjentów -... Alicja Miło i przyjemnie (1) Naprawde bałam się dentysty jak diabeł święconej wody i poszłam do... ząbek falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka Wnętrze i sprzęt robią wrażenie, panie w recepcji bardzo miłe (1) i pan doktor profesjonalista, ale... jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wejść... oleg Monika - opinia (1) Wreszcie znalazłam stomatologa, z którego usług będę korzystała na stałe.... Monika Malgorzata Marczak-Gutowska (1) Rewelacyjna!!!Pani Malgorzata Marczak-Gutowska jest bardzo mila i... Darek Nie wyobrażam sobie innego miejsca by leczyć zęby (1) Chodzę już do dr Komorowskiego kilka lat i jestem zachwycona. Szkoda, że... Malinka GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK Polecam! (1) Odkąd leczę się w tym gabinecie przestałam bać się wizyt u dentysty, lekarze... g.kilian ok:) (1) Ja polecam Panią Cwalinę!!! Czarna