Tylko tam !!! (1) Moja 5-cio letnia córeczka jest zachwycona.Mimo poważnego ubytku nawet nie... Mama Roksanki Polecam (1) Prawda jest taka jeśli ktoś ma kasę to polecam na 100% będziecie zadowoleni... mama Rewelacja dla całej rodziny. (1) Polecam polecam polecam. Najpierw poszłam z córką, dr Ewa Piosik świetnie się... Marta K
Nie ma bardziej przyjaznych dentystów w Trójmieście (1) Mój syn ma 6 lat . Od dwóch lat zaawansowana próchnicę .Zaawansowaną bo żaden... Tata najlepszy gabinet dla Dziecka (1) Pani Ewa wyprowadziła zabki (7 czy 8 sztuk) naszego 2.5 letniego bąka na... Rafał inna cena przed wejsciem do gabinetu, inna przy rozliczaniu się po zabiegu (1) No właśnie... a róznica 60%, czyli znaczna. W dodatku w internecie jest... Anna P. zawyżone ceny (1) Leczenie dziury w zębie mlecznym dziecka wyniosło w sumie 320 zł, zawyżone... Figo Polecam (1) Jestem szczerze zaskoczona,to była moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i... Jola rodzinka A - opinia (1) LECZENIE ! POEJŚCIE! - SUPER POLECAM dr.MARTE SYKUT MOJE DZIECI JĄ UWIELBIAJĄ... rodzinka A mamaitata - opinia (1) pani dr Ewa Piosik ma super podejście do dziecka i wspaniałe sposoby radzenia... mamaitata przyjażnie i profesjonalnie, nie tylko dla najmłodszych.... (1) Miałem mało czasu przed wyjazdem za granicznym i duża dolegliwość. Choć... Stary Nied~źwied~ź Szybko i profesjonalnie (1) Byłem zaskoczony, w zasadzie w ciągu jednego dnia od telefenu, rejestracji i... Wujek