Szok - tragiczna decyzja (3) Ponieważ lekarz naszego dziecka wyjechał akurat na szkolenie. zdecydowaliśmy... Andrzej Szczerze polecam! (1) W mijającym tygodniu dwa razy odwiedziłam gabinet, za każdym razem zajmowała... WiewiórKofanka Drogo ale skutecznie (1) Do gabinetu trafiliśmy gdy w "zwykłych" choć prywatnych gabinetach już nie... Mama 6-latka
Odradzam (1) Dla mojego dwuletniego synka szukałam dentysty, który będzie mu się dobrze... magda ODRADZAM (3) Byłam z 20 miesięcznym dzieckiem na WIZYCIE ADAPTACYJNEJ - trwała 2 minuty,... Basia Polecam, ale tylko bogatym. (2) Byłam stałą pacjentką od samego powstania przychodni. Teraz muszę już... Pozdrawiam. Nie jest źle, ale czy tak dobrze ? (2) Byliśmy z dzieckiem na leczeniu kanałowym. Terminy bardzo szybkie praktyczie... Jacek zadowolona (1) Ciesze sie, ze mamy takie gabinety. Doktor Karolina swietnie poradzila sobie... Ania idealny stomatog dla dzieci (2) córka ją uwielbia wyland Jestem w szoku ! (1) Powtórzę za opinią poprzednią , Ludzie !!!!! o jakich wysokich cenach Wy... Mama Janka- 4 lata Zadowolony klient (1) Czytam sobie komentarze i zastanawiam się czy niektórych dzieci wlazły... autor widmo Supre kadra (1) Jestem stałym bywalcem w przychodni na Hallera. Zdarzyło mi się siedzieć na... Pacjentka-Sierpień wysokie ceny (1) W porównaniu z innymi gabinetami stomatologicznymi - bardzo drogo. A jakość... była pacjentka Polecam dr Martę Sykut (1) Dziś byłem na wizycie u dr Marty Sykut i polecam wszystkim rodzicom z... Marcin Strasznie drogo (1) Dużo hałasu, że takie podejscie super , że oferta atrakcyjna, że wyjątkowe... beata Nie bardzo zadowolona (1) Byłam na wizycie z 3-letnią córką. Wiele czytałam o tym gabinecie i wiele... kaśka Miła atmosfera ale uważam, że zdecydowanie za drogo!!! (1) Byłam na wizycie w wiewiórce z 4-letnią córką, moja ogólna ocena-było w... Alicja Niesamowite podejście do dziecka (1) Byliśmy dziś z naszym malcem na pierwszej wizycie. Pani stomatolog wyszła po... Krzysiek niby fajnie, ale spodziewałem się czegoś innego (1) Zachęcony opiniami, udałem się z 4-letnią córką na wizytę adaptacyjną.... harvester rewelacyjne podejście do dzieci (1) Muszę powiedzieć że jestem zachwycona kliniką, indywidualnym podejściem... Mam 5-latki