Ja - opinia (1) Dobry klub, świetna atmosfera, mili ludzie Ja JL - opinia (1) Świetne miejsce na rozpoczęcie przygody ze strzelaniem. JL Marcin - opinia (1) Super miejsce, fajna obsługa! Polecam szczególnie dla tych którzy jeszcze... Marcin
Mirek - opinia (1) Solidne 30% ;) lepsze niż 110% w niektórych innych obiektach. Mirek Mati - opinia (1) Byłem z wujkiem i tatą i tam jest fajna a tmosfera. Pan Mateusz cierpliwie... Mati Rcyparski - opinia (1) 0bluga na 5...atmosfera 5. Dostępność i ceny 5.. Rcyparski Tadek - opinia (1) Strzelnica przyjazna ludziom próbującym pierwszy raz sił w tym sporcie. Kadra... Tadek Waldek - opinia (1) Super obiekt, warto tu strzelać bo każdy znajdzie coś dla siebie. Waldek Agnieszka - opinia (1) Byłam na strzelnicy KSI w Gdańsku, bardzo miła obsługa starszego pana w... Agnieszka Iwona - opinia (1) Mega profesjonalizm, wielka uwaga przywiązana do BHP, niezwykły humor i... Iwona Grzegorz - opinia (1) Peełen profesjonalizm i fajna atmosfera. Polecam. Grzegorz Zbyszek - opinia (1) Polecam. Fantastyczna atmosfera, klub z bardzo dobrym podejściem do sportu... Zbyszek Nicek - opinia (1) Bardzo fajna strzelnica i obsługa. Duży wybór broni a do tego bardzo ciekawy... Nicek Piotr - opinia (1) Strzelnica oferuje szeroką gamę broni. Ceny są bardzo przystępne jak na... Piotr Ania - opinia (1) Genialne miejsce, przyjazne i bezpieczne. Fantastyczni ludzie, super klimat Ania Lolo - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Praca, doradzą i wszystko wytłumaczą.... Lolo Moi - opinia (1) Konkurencyjna składka roczna a w zamian nielimitowany dostęp do torów... Moi Mercano - opinia (1) Generalnie najlepsza strzelnica i Klub w Trójmieście Mercano BardzoTwardyStrzelec - opinia (1) Fajnie było postrzelać - obsługa nawet mocno nie krzyczała jak zepsułem... BardzoTwardyStrzelec Grzegorz - opinia (1) Polecam jak najbardziej. Super obsługa i klimat. Bardzo przyjazna obsługa. Grzegorz