Maciej - ocena (1) Super studio z potencjałem Maciej Maciek - ocena (1) Profesjonalna fachową obsługa klienta, atmosfera rodzinna, super klimat. Maciek Martiiniika - ocena (1) Super załoga i pełen profesjonalizm. Martiiniika
Krrystian - ocena (1) Bardzo przyjemne studio tatuażu, mili pracownicy, czyste schludne studio,... Krrystian Moniaaa - ocena (1) Mili i wspaniali młodzi ludzie Pełen profesjonalizm. Moniaaa W. - ocena (1) Super atmosfera profesjonalne podejście do klienta W. Rafal - ocena (1) Profesjonalizm przez duże P, godne polecenia Rafal Ola - ocena (1) Przemiła atmosfera Ola Ajo - ocena (1) Dwa słowa... ️sczerze polecam Ajo Maks - ocena (1) Imponujące studio, pełny profesjonalizm i uczciwość ze strony właścicieli. Od... Maks Radek z Garnizonu - ocena (1) Dobra zabawa! Gratulujemy! :) Radek z Garnizonu Karol - ocena (1) Pełen profesjonalizm Licho nie śpi robi niezłe kocury widać doświadczenie... Karol bary - ocena (1) Pełna profeska Moc pozytywu, dobra energia Studia. bary Adam Orłamowski - ocena (2) Bardzo profesjonalni artyści i miła atmosfera, jestem bardzo zadowolona z... Adam Orłamowski Anna - ocena (2) Tatuaz wykonany profesjonalnie i tak jak chciałam. Przyjazne podejście do... Anna Nikola - ocena (2) robiłam już parę dziar, zajebista załoga i piękne, czyste tatuaże. higiena na... Nikola Klaudia - ocena (1) Tatuażyści z podejściem do klienta , studio super , godne polecenia Klaudia Roksana - ocena (2) Bardzo komfortowa obsługa, luźna atmosfera w studio no i przede wszystkim... Roksana Klaudia - ocena (1) Super!!!!!!!!!!!! Klaudia Patrycja - ocena (2) Mega profesjonalne podejście, ekipa świetna. Napewno wrócę Patrycja