Ania - ocena (1) Prima sort :) polecam Ania Junak - ocena (1) Naj, naj, najlepsze studio, a Pani Julia prawdziwa profesjonalistka. Junak Karolina Pieper - ocena (1) polecam bardzo jestem zadowolona z uslugi Karolina Pieper
Maciej - ocena (1) Miła atmosfera. Można się dogadać o tatuaż i cenę. itp. Dobre doświadczenie... Maciej Kacper - ocena (1) Atmosfera top, niedługo wracam Kacper Sylwia - ocena (1) Najlepsze wykonania tatuaży , najlepsze studio Sylwia Maciej - ocena (1) Super studio, polecam Maciej Ania S - ocena (1) Moja pierwsza sesja dopiero 12-13 Marca ale wystawiam ocene juz bo kontakt ze... Ania S Klaudia - ocena (1) Miła sympatyczna obsługa, przyjemna atmosfera, tatuaże wykonane profesjonalnie Klaudia Szef - ocena (1) Mega mila obsługa super tatuaże Szef Michał - ocena (1) Super klimat, super wystrój. Super ekipa Michał Pogo - ocena (1) Profesjonalne i mile podejscie, zawsze wychodzimy zadowoleni z zona i wracamy... Pogo Jurgen - ocena (1) Super miejsce, prawdziwi artyści Jurgen Jurgen - ocena (1) Super miejsce, prawdziwi artyści Jurgen Jurgen - ocena (1) Super miejsce, prawdziwi artyści Jurgen Maciek.heczko@gmail.com - ocena (1) Świetnia atmosfera i dobrzy tatuatorzy. Mam kilka tatuaży od nich, wykonanych... Maciek.heczko@gmail.com Zuzia - ocena (1) Miła atmosfera a przede wszystkim efekt piękny taki jak chciałam Zuzia Coverowiec - ocena (1) Byłem dwa razy, tylko dlatego, że pracował tam niezwykle dobry atrysta, ale... Coverowiec Mateusz - ocena (1) Bardzo fajna atmosfera jak i pełen profesjonalizm Mateusz Ormo - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do obsługi klienta. Polecam Ormo