Antimony - ocena (1) Studio jest fajnie urządzone, ma klimat. Podejście do klienta super. Nie mam... Antimony MissyMarta - ocena (1) Mam nie jeden tylko około 7 tatuaży które zostały wykonane w tym studio !... MissyMarta Karyna - ocena (1) 3.5 łat już chodzę do nich, bardzo mi się podoba wszystko ️ Karyna
Magda (Brzydko666) - ocena (1) Najlepsze studio w Gdańsku, pełen profesjonalizm i super załoga! Magda (Brzydko666) Kacper - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, mega fajna atmosfera, mam kilka dziarek... Kacper Grzesio Kopik - ocena (1) Czysto, sterylnie , profesjonalne studio, do tego głowy pelne pomysłów i fach... Grzesio Kopik Konrad - ocena (1) Najlepsze studio w jakim byłem czysto, sterylnie, genialny skill Konrad Jacob - ocena (1) Najlepsze studio w jakim byłem, pełen profesjonalizm. Polecam każdemu. Jacob Soldat - ocena (1) Miło, profesjonalnie i super laski Soldat Paulina - ocena (1) Super profesjonalnie, czysto, komfort jaki się czuję leżąc na tych wygodnych... Paulina Justyna - ocena (1) Super klimat i piękna dziarka Justyna Rose - ocena (1) Super obsługa, przyjemnie bolało, polecam serdecznie ! Rose Justine - ocena (1) Cudowna atmosfera, dobra muzyka i profesjonalne podejście Justine Patrycja Bjerk - ocena (1) Najlepsi, mega higiena, dbaja o klienta. Patrycja Bjerk Małgorzata Ostach - ocena (1) Serdecznie polecam, Pani Oliwia robi świetne dziarki, bylam juz na 4 i... Małgorzata Ostach Natalka - ocena (1) Z całego serca polecam! Aniela robi najlepsze dziarki i ma cudowne podejście! Natalka . - ocena (1) Byłem dwa razy u Oliwii i jestem zadowolony! . Magda - ocena (1) Cudownie wykonana praca, cudowne osóbki Magda A. - ocena (1) Super kontakt. Świetna atmosfera. Rewelacyjny tatuaż - nie pierwszy i nie... A. Chrisu - ocena (1) Sztos totalny! Czekam aż się wszystko zagoi ale na ten moment dziarka wywala... Chrisu