Agata - ocena (1) Pełen profesjonalizm.Atmosfera bardzo na luzie. Agata Kinga - ocena (1) Robiłam tu mały tatuaż na dłoni, wyszedł perfekcyjnie! Dzięki raz jeszcze! Kinga Marzena - ocena (1) Warto poczekać na termin, nie dziwi mnie, że jest do nich taka kolejka! Marzena
Kinga - ocena (1) Najlepsi z najlepszych! To już moja kolejna wizyta, zawsze jestem zadowolona! Kinga Zazi - ocena (1) Lubię tam przychodzić i zawsze mam super dziary Zazi Olivia - ocena (1) Great guys, very talented Olivia Tomas - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście i nie tylko :) Jacek Mistrz! Tomas Paweł - ocena (1) Polecam chłopaków z całego serca. Mam tatuaże od Jacka i Andrzeja i jestem... Paweł Lilli - ocena (1) Machen gute Tattoo Lilli Krzysiek M. - ocena (1) Bardzo miła, luźna atmosfera. Profesjonalizm w 100%, tatuaż choć niewielki to... Krzysiek M. Borygo - ocena (1) Bardzo mnie zafascynowało z jakim profesjonalizmem i pasją jest to studio... Borygo MW - ocena (1) Super atmosfera, totalny luz. Super wzory, jeszcze lepsze wykonanie. U Agaty... MW Sylwia - ocena (1) Po prostu najlepsze studio tatuażu w Trójmieście. Sami profesjonaliści :)... Sylwia Weronika - ocena (1) Najlepsze studio! Mysliferajna wymiata! Weronika Ilona - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, staranność w wykonywaniu swojej pracy.... Ilona Agata - ocena (1) Polecam serdecznie, świetna atmosfera. Warto pójść do Agaty. Ma niesamowitą... Agata Marcin i Magda - ocena (1) Maciej i Domi Najlepszy duet super ludzi Marcin i Magda Justyna - ocena (1) Bardzo polecam Agatę. Jest dokładna, przemiła i bardzo utalentowana. Jak się... Justyna Magda - ocena (1) Super amtosfera, bardzo polecam wszystkim, osoby Magda Dosia - ocena (1) Najlepsze wzory u Anieli ,to już mój 3 tatuaż u niej.Profeska! Dosia