Maja Pasieka - ocena (1) Tatuaż, który zrobiłam, przedstawia mojego ukochanego psa i wygląda cudownie.... Maja Pasieka Asia - ocena (1) Choć początkowo miałam wątpliwości, Hestus Tattoo okazał się miejscem... Asia Krzych - ocena (1) Robiłem już tatuaże w innych salonach ale tutaj jest totalny sztos i fajna... Krzych
Adam - ocena (1) Robiłem tu całe płacy, całość poszła na 4 spotkaniach! Nie obyło się bez... Adam Malwina - ocena (1) Najlepsze studio bez dwóch zdań Malwina R. - ocena (1) Cudowni ludzie, którzy tworzą na ciele prawdziwe dzieła sztuki! R. Piotr - ocena (1) Studio rewelacja. Atmosfera domowa. Pełen profesjonalizm, doradztwo i... Piotr Dziary tylko u Daniela - ocena (1) Najlepsze miejsce na ziemi ️ Dziary tylko u Daniela Marco - ocena (1) Pełna profeska , super klimat .... Marco Bolek - ocena (1) Pełna profeska, opieka od początku do końca przez cały proces. Pozdrawiam... Bolek Agnieszka - ocena (1) Daniel Kapała the best Agnieszka Daniel - ocena (1) W studiu każdy może czuć się komfortowo. Wspaniali ludzie tworzą to miejsce.... Daniel Pushed aside - ocena (1) Perfekcyjnie, super tatuaż. Pushed aside Elvis - ocena (1) Najlepsze studio i mam zaufanie do Marcina w 100% Elvis Daniel - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, luźna i przyjazna atmosfera Daniel Karolina - ocena (1) Najlepsze studio, profesjonalne podejście, mistrzowie w swoim fachu!!! Jak... Karolina Justyna - ocena (1) Korzystałam już niejednokrotnie, zawsze tak samo wychodze zadowolona.... Justyna Monika - ocena (1) Najlepsze studio ever Polecam Monika Adrian - ocena (1) Wysoki poziom higieny w studio, elastyczność co do projektu i moich wymysłów.... Adrian Iza - ocena (1) Rezerwacja, konsultacje, atmosfera - idealna, przejrzysty i szybki kontakt.... Iza