Bartek - ocena (1) Polecam usług inkwizycji i w szczególności Agatę specjalista wysokiej klasy... Bartek Lukasz - ocena (1) Pozdrowienia Zappa Lukasz ZTF - ocena (1) Super :) miło, szybko i przyjemnie ZTF
Ania - ocena (1) Mega serdecznie polecam, jestem klientem od prawie 20 lat Ania eM - ocena (1) Robiłem u nich już kilka dziarek i zawsze kiedy wracam z kolejnym szalonym... eM Janina - ocena (1) Świetnie wykonany tatuaż,atmosfera super . Bodek - polecam serdecznie. Janina Janina Bob - ocena (1) Profesjonaliści ! Zachowane wszelkie standardy higieny. Projekt dosłownie... Bob D - ocena (1) Zappa działa Cykada istnieje D P - ocena (1) nie polecam tego studia. P Tajemnica - ocena (1) Mega zajebiste studio . Jeszcze nie jedna wizyta przedemna . Tajemnica Agata - ocena (1) Pełen profesjonalizm.Atmosfera bardzo na luzie. Agata Kinga - ocena (1) Robiłam tu mały tatuaż na dłoni, wyszedł perfekcyjnie! Dzięki raz jeszcze! Kinga Marzena - ocena (1) Warto poczekać na termin, nie dziwi mnie, że jest do nich taka kolejka! Marzena Kinga - ocena (1) Najlepsi z najlepszych! To już moja kolejna wizyta, zawsze jestem zadowolona! Kinga Zazi - ocena (1) Lubię tam przychodzić i zawsze mam super dziary Zazi Olivia - ocena (1) Great guys, very talented Olivia Tomas - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście i nie tylko :) Jacek Mistrz! Tomas Paweł - ocena (1) Polecam chłopaków z całego serca. Mam tatuaże od Jacka i Andrzeja i jestem... Paweł Lilli - ocena (1) Machen gute Tattoo Lilli Krzysiek M. - ocena (1) Bardzo miła, luźna atmosfera. Profesjonalizm w 100%, tatuaż choć niewielki to... Krzysiek M.