Rafał - ocena (1) Studio tatuażu Jatutatto to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Rafał Patrycja - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu, cudowni artyści, indywidualne podejście do klienta,... Patrycja Magdalena - ocena (1) Pełna perfekcja i profesjonalizm Magdalena
Franek - ocena (1) Polecam! Profesjonaliści, super atmosfera i mega jakość! Franek Agnieszka - ocena (1) Podczas wykonywania tatuażu nie zabraknie miłej atmosfery. Komfort "pacjenta"... Agnieszka Ktarzyna - ocena (1) Atka jako tatuażystka jest cudowna! Ma masę świetnych pomysłów, słucha... Ktarzyna Sczęśliwa posiadaczka tatuażu od Atki :) - ocena (1) Polecam Atkę z całego serca! Jest świetną tatuażystką, która oddała serce tej... Sczęśliwa posiadaczka tatuażu od Dawid - ocena (1) Bardzo profesjonalnie wykonane tatuaże w studiu Meduza. Serdecznie polecam :) Dawid Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście zarówno do samej pracy jak i do klienta.... Piotr Miśka - ocena (1) Polecam. Sterylnie, profesjonalnie, sympatycznie Miśka Bartek - ocena (1) Polecam usług inkwizycji i w szczególności Agatę specjalista wysokiej klasy... Bartek Lukasz - ocena (1) Pozdrowienia Zappa Lukasz ZTF - ocena (1) Super :) miło, szybko i przyjemnie ZTF Ania - ocena (1) Mega serdecznie polecam, jestem klientem od prawie 20 lat Ania eM - ocena (1) Robiłem u nich już kilka dziarek i zawsze kiedy wracam z kolejnym szalonym... eM Janina - ocena (1) Świetnie wykonany tatuaż,atmosfera super . Bodek - polecam serdecznie. Janina Janina Bob - ocena (1) Profesjonaliści ! Zachowane wszelkie standardy higieny. Projekt dosłownie... Bob D - ocena (1) Zappa działa Cykada istnieje D P - ocena (1) nie polecam tego studia. P Tajemnica - ocena (1) Mega zajebiste studio . Jeszcze nie jedna wizyta przedemna . Tajemnica