Super (1) Robiłem tam sobie dziare. Leżeć to dobry wybór dla kogoś kto ceni sobie... szczupły Podoba mi się ! (1) Pare dni temu robili mi tam przeklucie. Szybko i bezboleśnie. Pan od klucia... Poleczka KOLCZYKI GÓRA (1) Kolejny mój kolczy w tym studio i co nic nie bolało zajefajna Pani normalna... Madzia Rudi
KASIA -MEGI - opinia (1) STUDIO SUPER ZROBIONE , WZORKI DUZO ALE OBSLUGA MASAKRA NIE MIŁA NIE... KASIA -MEGI SORKI ZE CI NIE PASUJE JAK DZIARAMY ........ (1) SORKI ZE KOMUS NIE PASUJA JAK INNI DZIARAJA JA ŁAZILEM PO STUDIACH I... SZOGUN :) (1) Witam ponownie chłopakow;) nooooooooooo to sie nazywa studio, ekipa i... MEGI FANTASTYCZNY !!!!! (1) zrobiłam tatuaż na pleckach i jestem zachwycona!!! co za wprawa - po prostu... Basia duży średniak (1) nie wiem za co to studio zachwalają? ceny dużo wyższe niż w innych... malutka Polecamy!!!!!!!!!!!!! (1) Własnie zrobilysmy sobie kolczyki w jezykach.NIc nie bolalo!!!Strach mial... Madzia i Justyna Polecam (1) Ja zrobiłam sobie motylka na ... ASIA Godne polecenia (1) Mój tatuaż jest cudowny, po prostu arcydzieło:))) Nic, a nic nie... Kasik BYŁO SUPER (1) ZROBIŁEM DZIS SOBJE TATUAŻ W TYM PRZYBYTKU JESTEM POD WRAŻENIEM ATMOSFERY I... MICHU ewa - opinia (1) ,,Zmarchwstania bogów, uczuć, myśli dobrych,czystych intencji,traw,liści... ewa :) (1) zgadzam sie-profesjonalne studio, robilam kolczyk w bardzo rzadkim i... alex polecam (1) zadowolona jednym słowem - polecam (1) zrobiłam sobie wczoraj kolczyk w języku- i naprawde nie bolało..... dzis mam... Kinia Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek niemozliwe (1) Zapraszam do studia, takiego przypadku nie mielismy od 7lat czyli od... ewa Oya - opinia (1) Dwie wizyty i dwa czaderskie tatuaze! Az chce sie wracac.. Polecam :) Oya jest elegancko...;) (1) no bo jest elegancko;) majkel