Studio szczerze polecam (1) To jest mój drugi Tatuaż w tym Studiu, jestem w pełni zadowolony. Pełen... Goblin Smok (1) Gorąco POLECAM !!!! Korzystałem z usług Kuby i od dłuższego czasu jestem... Krzysztof Dudzik Ziomki (1) ja szukam studia tatuażu oceniając galerie na stronie, to jest podstawa!!!... dj kiloff
Rewelacja (1) Byłem Polecam w 100% Najlepsze studio i Obsługa na pomorzu! Andrzejek Jarek i dagmara są po ślubie (1) i już 11 lat mają studio wsumie jarek doszedł puźniej:) a ile nagród zdobyli! anonimowy super (1) Studio naprawde najlepsze w trojmieście obsługa świetna a wybór kolczyków... Młodzik Sabina - opinia (1) To Kuba`ś Puchatek, dla którego tatuowanie jest jak miodek, czyli tym, co... Sabina polecam (1) polecam jak najbardziej!!!!!!!!!!! z*******e pomysły.... no i wyszedłem z... Versus ja pie....dole:)))))) (1) NIC DODAC NIC UJAC OBY TAK DALEJ CHLOPAKI !!!!!!!!!!! bankomat30 REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z gory dzieki za z*******y tattoo;) Czysto i przyjemnie:) Polecam ten salonik... Aneta magdusia - opinia (1) mili państwo na początek wielkie podziękowania za moje przeurocze plecy i... magdusia ingaki (1) Witam! W tym studiu robiłam wiele kolczyków i jestem z nich bardzo... ingaki :) (1) ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo... korcik Kto się nie dziara ten fujara -Jak się dziarać to tylko TU!!!!!! (1) Świetne studio polecam gorąco dziaram się tylko tam i gdzie indziej nie... ManieK Bardzo polecam!!!!!!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa , wysoki standard i duży wybór wzorów.... asia łYSY - opinia (1) REWELACYJNE STUDIO I OBSłUGA JAREK TO NAPRAWDE WIELKI TALENT I SPOKO KOLEś... łYSY I oto chodzi i oto chodzi!:) (1) Witam. No wkońcu się udało wylądować na swoim!:) Znam sie z chlopakami... Bartas Ola - opinia (1) A ja mam super kolczyki!!!!! :-) Oddałam się w dobre ręce i jestem zadowolona! Ola GORĄCO POLECAM (1) Rewelacyjna obsługa, świetne wykonanie!!! koniczynka G R U B O:))) (1) SIEMKA JESTEM POD WRAZENIEM JAK OGARNELI SWOJ DAWNO OCZEKIWANY SWOJ BIZNES... TYTUS