POLECAM !!! (1) Robiłam w Red Dragon kolczyk w języku. Pełen profesjonalizm, czysto,... malajaa Tatuaż (1) Świetna obsługa. Bardzo profesjonalne podejście Dagmary :) Ogólnie bardzo... Andzia Iza - opinia (1) pare dni temu robiłam sobie w tym studio tatuaż między łopatkami. jestem... Iza
KOLCZYK W JEZORKU;-p (1) OSTATNIO Z KOLEŻANKĄ ZROBIŁYŚMY MAŁY SPONTAN I KOLCZYKI W JĘZYKU BYŁY... HONEY Ludzie słuchajcie!!! (1) jak macie się dziarać to tylko tu. Zadnej ściemy, lipnej farby i tym... D. Poprostu Super (2) rewelacja szybko i sprawnie a ceny takie ze odrazu 2 sobie zrobilem... maciek Agnieszka - opinia (1) Już jakiś czas temu robiłam sobie w studiu Leżeć tatuaż, motyla. Jestem... Agnieszka PIERWSZE URODZINKI :-)) (1) Wszystkiego najlepszego z okazji 1-szych urodzin!!! Tak trzymać!!! Gratulacje... Ola N. REWLEACJA! (1) Dziś robiłam sobie tatuaż w studio Leżeć i jestem przeogromnie zadowolona!... Daria Roman - opinia (1) W trakcie wykonywania pracy cena wzrosła o 100procent.Nie uwzględnia... Roman super! (1) mam kolca w pępku bez krwi,stanu zapalnego,nic nie boli,żadnych... H : ) (1) Poprawiałam tatuaż na kostce...z pewnymi dodatkami...oczywiście jestem... Kasia Rafik - opinia (1) profesjonalne, szybko, obsługa spoko polecam! i pozdrawiam Rafik Super! (1) Obsługa, jakość, cena - wszystko co najważniejsze. Atmosfera super, tatuaz... ja POLECAM :) (1) Poszłam zrobić kolczyk w pępku. Trafiłam po pozytywnych opiniach, które tu... Shan-lee POLECAM KAŻDEMU (1) zrobiłam w tym salonie poprawkę tatuażu i musze powiedziec że wyszło super... PTERION Aneta - opinia (1) Jeśli ktoś chce zrobić sobie tatuaż to polecam to studio.Jest tam milutko a... Aneta "x 2" (2) Zrobiliśmy sobie z żona tatuaże w tym studio.Są super - najbardziej zależało... Beagle :)) (1) Decydując się na tatuaż postanowiłam zrobic go w studiu Lezec, bo wiedzialam... ~paula~ vv - opinia (1) co tu duzo mowic-z****iscie/najlepsi vv