PRO (1) ja również muszę swoją opinię zamieścić, gdyż Maciek zasługuje na pochlebne... kleo Gorąco polecam (1) Miła atmosfera,fachowa obsługa. Przystępne ceny:) Pan Krzysiu z dużą... Ada Czysto, przyjemnie,szybko, extra atmosfera (1) jestem zadowolona robiłam tam tatuaz i naprawde polecam to studio:) paulina
Polecam (1) Milo, profesjonalniei czysto! Bylam dwa razy i juz od pierwszego podejscia... Elaine Blath Super Studio (1) Zrobiłem sobie całe plecy i jestem mega zadowolony :-) Ustalone mamy nastepne... Grzesiek S. mega zadowolona :) (1) miesiąc temu zrobiłam tatuaż na kręgosłupie, muszę szczerze przyznać że... Malwina Rewelacja!!!! (1) Jeśli chcesz sobie zrobic kolejny tatuaz z serri "obojetnie co na kosci... Stara leżeć (1) serdecznie polecam studio "Leżeć" w Gdyni. Atmosfera przyjazna, wykonawca... Giatta tatuaż (1) Skorzystałam z usług salonu w Gdyni i jestem bardzo zadowolona.jakis czas... aśka POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Zrobiłem u Krzyśka biomechanike, no i powiem szczerze, że nie spodziewałem... JAR KristO - opinia (1) Wszystko wporzdku naprawde Wiedzą Co robią ! Pozdrawiam ! ;0 ;) Klimat. KristO Rewelacja (1) Sławek robił mi tatuaż na stopie - wyszło lepiej niż sobie wyobrażałam. Jak... M SAVEETAT (1) Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek obawy o zrobienie sobie tatuażu,to w Saveetat... tomek daro - opinia (1) Super jestem jak najbardziej zadowolony z mojego tatuazu.Polecam kazdemu, do... daro :)) (1) Adaś! KOcham Cię :) wiesz kto tatuaze i kolczyki (1) witam, korzystałam kilkakrotnie z usług tego studia..robiłam 3 kolczyki i... magda polecam (1) zrobiłam swój pierwszy tattoo i polecam wszystkim to studio.Pełem... Magda polecam!!! (1) Spędziłam tam 4 godziny i było super.Obsługa studia profesjonalna, na... zaerienne bardzo fajnie :) (1) skorzystalam z uslug i bardzo polecam. mila obsluga, cierpliwie odpowiedzieli... Gosiak darusia - opinia (1) polecam jak najbardziej...zadowolona w 100%! jeszcze tam napewno wróce darusia