POLECAM 100% :) (1) WITAM WSZYSTKICH KTÓRZY CZYTAJĄ MOJĄ OPINIĘ. OTÓŻ BYŁEM WRAZ Z MOJĄ ŻONĄ W... PAWEŁ&IWONA coraz bardziej zdziwiona (1) Nie wierze własnym oczom , jestem codziennie w studio i nie przypominam... Ewa Werdenowska REWELACJA (1) Super podejście do klienta i to od pierwszej minuty. Krzysiek jest... Iza
beznadziejnie i drogo (1) Zamierzałam skorzystać z tego salonu jednak podejście obsługi do klienta... lunka super (1) strach miał wielkie oczy... przekuwałam sobie noska :) i wszystko było... hanazibi Polecam każdemu (1) najlepszy zakład w jakim miałam przyjemność być. Super atmosfera, przyjemny i... 3wA ciałka niektóre tak mają (1) Niektóre ciałka poprostu tak mają niestety ,że kolczyki migrują,szkoda ,że to... ewa super studio (1) Od lat jestem fanka tego studia, przyprowadzam swoich znajomych Sławek poza... Anka mały problem (1) witam:) na przełomie marca-kwietnia zrobiłam sobie kolczyk w pępku... długo... ania kicha (1) nie polecam nikomu korzystania z usług tego studia. obsługa nie miła a do... on :)))) (1) potwierdzam wszystkie opinie,mam tatuaż między łopatkami już cały tydzień... Marta P PEŁEN PROFESJONALIZM !!! (1) Mam już wiele tatuaży,które robiłem w różnych studiach...ale dopiero w... ADAM POLECAM!!! (1) Gość jest niesamowity!!!Najlepsze studio w trójmieście!!!Polecam!!! elka Rewelka (1) Zrobiłem sobie mój drugi tatuaż właśnie w Saveetat - kiedy zobaczyłem jakie... Alex Wielki plus (1) Nie wiem o co chodzi niektórym z tą kiepską obsługą ^^ mi tak się bardzo... ivi Rewelka (1) Ja robiłam sobie tam rok temu kolczyk w wardze i jestem bardzo zadowolona,... kate409 POLECAM !!!!! (1) Szukałam tatuatora z trójmiasta i bardzo sie ciesze ze trafilam do SAVEETAT.... FAHIMA :D (1) Rewlka :D Mam piekny kolczyk :D bez bólu i wogule super :P obsługa super... AjC REWELACJA (1) TATUAż TAKI JAK CHCIAłAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.NIE BOLAłO .MAORYS TO... MARTITA Super!!! (1) Jednym słowem profesjonaliści! Zrobiłam sobie tatuaż na plecach i wiedziałam... Marta :)