Cena/jakość/ogólnie (1) To był mój pierwszy tattoo...przestrzegano mnie przed tym studiem.. i mieli... Kamil kolczyk w brwi (1) robiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.Teraz wybieram się zrobić... aśka Agata - opinia (1) co tu duzo mowic... po prostu POLECAM. wspaniali ludzie, niemalże domowa... Agata
meeegaa.. (1) polecam polecam polecam :) nic dodac nic ujac. zaufalam opiniom z tego... melisa NAJLEPSZE STUDIO W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!! (1) BARDZO DŁUGO SZUKAŁAM WZORU DLA SIEBIE W INTERNECIE-JAK SIĘ OKAZAŁO BEZ... ALA :) (1) Zrobiłam kolczyk w języku, nawet opuchlizny nie miałam, nic nie bolało.... urszi Słabo . . . (1) Poszłam z moim chłopakiem z zamiarem wykonania sobie wspolnie takich samych... Kasia Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, profesjonalna obsługa,... Kasia wypas (1) z****iscie widmo Świetnie! (1) pierwszy raz kolczykowałam sie jako małolat,miałam 13/14 lat.mega stres,ale... Kamcia Godne polecenia. (1) Pod każdym względem profesjonalizm. W gabinecie koleżeńska atmosfera. Maciek... Jarema Jestem w 200% ZADOWOLONA!! (1) robiłam tatuaż poraz pierwszy w życiu! i JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!, mój... Ewelina Pełen profesjonalizm (1) Polecam to studio w 100%, czysto, przystępne ceny, blisko centrum i last but... Kamila POLECAM :) (1) Zrobiłam w Leżeć swoj pierwszy tattoo i polecam wszystkim. Świetne... MaRrtyna Krzysiu wielllkie dzieki!!!! (1) boze to co mialam na ramieniu nie granuczylo z ludzka wyobraznia jak moze... mariola :) (1) jestem pod wrażeniem magii ŚWIOSTA; to nie tylko "studio tatuażu", to miejsce... cioroch :) (1) Profesjonalnie, bardzo fajny klimat, fajni ludzie z wyobraźnią i... Ja:) jestem bardzo zadowolona (1) z tatuażu jestem bardzo zadowolona ;) tak samo jak z obsługi ;) przemili... Kamila ( z kwiatkiem na stópce ) super (1) Kuba zrobił mi cover, nie spodziewałem sie, że efekt końcowy bedzie tak... szynkwas POLECAM 100% :) (1) WITAM WSZYSTKICH KTÓRZY CZYTAJĄ MOJĄ OPINIĘ. OTÓŻ BYŁEM WRAZ Z MOJĄ ŻONĄ W... PAWEŁ&IWONA