polecam!!! (1) Wraz z mężem zrobiliśmy sobie tu nasze pierwsze tatuaże. Bardzo dobre... ati Rewelka! (1) Nie ma co dużo pisać. Rewelacja! Polecam wszystkim serdecznie! Luźna, miła... Maciek super (1) cala historia z moim tatuazem zaczela sie od rozmowy z kolezankami z pracy i... niunia962
SUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) KIEDY BYŁAM PO RAZ PIERWSZY-BAŁAM SIĘ(ale czego???) -WSPANIAŁA ATMOSFERA... GRAŻYNA Z TCZEWA magik - opinia (1) ostatnio robilem tu tatuaz i wyszlo super.swietna ekipa iprzedewszystkim... magik DZIĘKI ZA SUPER TATUAŻ (1) DZIĘKI ZA SUPER KWIATKA NA NODZE OBSŁUGA z*******A JAK BEDE ROBIĆ SOBIE... ....... SUPER! (1) Witam,studio polecil mi znajomy i byl to strzal w 10:)Profesjonalana,mila... Magda Język i tatuaż... (1) Po raz kolejny w swoim życiu postanowiłam przekuć sobie język... Poszłam bez... Kamila super zadowolona (1) WITAM WCZORAJ ROBILAM SUPER PAJACZKA NA RAMIENIU W STUDIO LEZEC I POWIEM ZE... TARANTULA rewelacja) (1) Witam Wszystkich) naprawde bardzo zachecam do odwiedzenia tego studia))... Marcin(Chudzinka) Wawa Piękna pamiątka (1) Co powiedzieć, przyszedłem z pomysłem, wyszedłem z pamiątką na całe życie,... Wasyl Jak tatuaż to tylko w SAVEETAT :-) (1) Chcesz zrobić tatuaż? Nasuwa się tylko pytanie, które wybrać studio. Fakt -... Dorota profesjonalnie (1) wykonałam dwa małe tatuaże i jestem jak najbardziej zadowolona. nie mam... makkaresh Rewelacja ;) (1) Przekłuwałam sobie pępek i wszystko poszło po prostu wspaniale. :) Pan Rafał... Magdalena Super chruper!!:)) (1) Mój tatuażyk jest MEGA śliczny bajer, już nie pierwszy..;D Polecam każdemu!!!;] MALA0069 SUPER STUDIO I SUPER OBSLUGA (1) ROBILEM TATUAZ I JESTEM ZADOWOLONY PLANUJE NASTEPNY USLUGI WYKONUJA BARDZO... LUKASZ Rewelacja !!! (1) W tym roku zrobiłam już dwa tatuaże w tym studio, jestem bardzo zadowolona.... silverka79 Zadowolona !! (1) Ja robiłam sobie tatuaż w tym studiu i mogę z pełną odpowiedzialnością... haangulka Super Studio!!! (1) Gorąco polecam, zarówno tatuaże u Krzyśka, jak i kolczyki u Rafała, nowego... Madzia Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona,przyjazny klimat,napewno wrócę.Polecam! Agnieszka