lux! (1) Trochę czasu temu robiłam tam kolczyk w jęzorku. Ogólna ocena na wielki "+"... Gagi Rewelacja (1) Studio najlepsze w mieście. Przesympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm.... Mała Masakra (1) Stanowczo odradzam ten obiekt. Byłam tam parę miesięcy temu, zainteresowana... Mała
100% - vol2 (1) Po raz kolejny mogłem przekonać się ,że Saveetat to miejsce ,w którym... Dawid A. Tattoo na najwyższym poziomie (1) Mój pierwszy tattoo zrobiłem sobie właśnie w tym studiu. Napis na karku wg.... DeVilio Polecam!!!! (1) Tatuaż,który zrobiłem w Saveetat jest obłędny!!!! Naprawdę tatuator ma... Marek Eddie (1) Ponad 2 godziny spędzone pod "igłą" Jarka. Polecam tego artstę bo jest... Marek Polecam !!! (1) Super sprawa, kolesie znają się na rzeczy !!! pełen profesjonalizm Polecam... Nookie Zadowolona! ;D (1) Jestem bardzo zadowolona! Pełen profesjonalizm,bardzo sympatyczna... Caroline Polecam :) (1) Wykonanie tatuażu bardzo profesjonalne, bardzo dobre wykończenie jeżeli... Adam (anioł celtycki) REWELACJA!!! (1) Dziś Krzysiek zrobił mi piękny tatuaż na stopie i jestem bardzo zadowolona.... xxx super!!!!!!!!!! (1) pełen profesjonalizm , robiłam tu Swój pierwszy tatuaż i jestem BARDZO... PAULINA Warto jak cholera! (1) Jestem zachwycona łatwością i dokładnością wykonywania przez pracowników... Alucha Zarzycki Darek - opinia (1) Wybierając studio kierowałem sie opiniami internautów i się nie zawiodłem!!!... Zarzycki Darek miło i przyjemnie (1) Serdecznie wszystkim poleca korzystałem zarówno z usłógi kolczykowania i... aza dobra robota - polecam !!! (1) witam długo się wahałem gdzie zrobić swój pierwszy tatuaż w Trójmieście,... Krzysiek Szóstka piercing (1) Świetne studio!!! Gorąco polecam. Zrobiłam sobie kolczyk w szyi i jestem... marta polecam (1) co się będę dużo rozpisywała...długo szukałam dobrego studia w trójmieście i... magkra Tatuaż (1) Postanowiłam zrobić tam tatuaż. Z wykonania jestem bardzo zadowolona. Ale... Sara Świtnie!!!!!! (1) Witam! Pierwszy raz korzystałam z usług tego studia. Uważam że obsługa jak i... Monika