Tatuaż (1) Cześć zrobiłem sobie kolejny tatuaż u Sławka jest super , polecam wszystkim .... Darek MÓJ TATUAŻ PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA:-) (1) TATUAŻ WYKONANY PRZEZ ADASIA PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA----MÓJ "LEW" JEST... AŃDZIA elfik (1) Zrobiłam tatuaż u Pana Adama -moj elfik jest cudowny.Pan Adam jest mistrzem... Grażyna
zdecdydowanie polecam (1) zrobiłam sobie dzis w studiu tatuaż, jestem zachwycona, wyszedł pięknie,... karolina Polecam!! (1) Wszystkim osobom, którzy cenią profesjonalizm i fajną atmosferę, polecam... Kasia Dobra robota! (1) Polecam robić tam dziarkę, jest tanio, miła obsługa, Krzychu daje radę! Z... RomeY motylek (1) Motylek najpierw narysowany przez Pana Adama na kartce,potem został wręcz... Basia kinga - opinia (1) miła obsługa na luzie, widać że znają się na rzeczy. jestem nieprawdopodobnie... kinga rewelacja :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, miły personel, porządnie robione tatuaże... skorpka REWELACJA !!!!! (1) Jeśli chodzi o tatuaż wykonany jest perfekcyjnie robil go Adam uwazam że to... karolina SUUUPER!!! (1) Łukasz jesteś mistrzem tatuażu!!! Atmosfera super, do tego pełen... GosiaBiedronka PERFEKCJA W KAŻDYM CALU (1) Dzisiaj robiłem sobie tatoo taką fajną czachę narysowaną przez Adama.... kudłaty ;] (1) Ja robiłam sobie w studiu kolczyk w języku , i super było:P Nic nie czułam... Asia Rewelacja (1) Profesjonalizm w każdym calu!!! Nic dodać nic ująć. Tatuaż jest... Ania Warto! (1) Na prawdę warto - czysto, miła obsługa, przystępne ceny. Pełen profesjonalizm! Patrycja Petarda (1) Już nikt mnie nie namówi na inne studio oferujące tatuaże i kolczyki. Trzy... Pawcio ok (1) bardzo fajne studio. Chłopacy bardzo mili. Czysto. Sterylnie. W ocernianym... 858585 Rewelka ^^ (1) Pierwszy tatuaż, choć nie duży i prosty, to dał mi wiele radości, zwłaszcza,... Verd świetny salon (1) profesjonalna praca (kolczyk), bardzo miłe podejście do klienta,jak... latras POLECAMY ! (1) opinie nie kłamią ! zdecydowanie jedno z najlepszych (jeżeli nie najlepsze)... k&m