Bardzo dobre studio (1) Bardzo przyjemna atmosfera, fajna muzyka i zdecydowanie pozytywne nastawienie... Jacek trochę się zawiodłam (1) jakis czas temu robiłam tam tatuaż ogólnie klimat super i na luzie,ale... anka nie ma lepszego salonu (1) tak jak w tytule. Moze mam puki co tylko jeden tatuaz ale wiem ze nastepny/e... sarna
Jest Super (2) Witam wszystkich.Mineło trochę czasu od mojego ostatniego wpisu;przed... moncia Sylvie - opinia (1) miałam przekłuwany pępek, obsługa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona,... Sylvie POLECAM (1) Studio z klimatem, Adam - artystyczna dusza z delikatnymi rękoma, tę... kAjA Róża wiatrów (1) Polecam to studio wszystkim profesjonalny sprzęt prawdziwi artyści i cena... kszskull POLECAM! (1) jak najbardziej polecam, super podejście do klienta, świetne tatuaże, czysty... ksm91 profesjonalnie i miło (1) Polecam wszystkim to studio. Naprawdę jestem bardzo - bardzo zadowolona.... Kathy basia:) (2) lokal fajny, czystosc zachowana, obsługa hmm...... będąc niewidomym na... basia Polecam ! (1) Maciek to prawdziwy artysta! Polecam szczególnie osobom, które chcą się... Marcin polecam ;) (2) miła oraz profesjonalna obsługa i wysoka jakość wykonywanych prac ;) ja24 Polecam gorąco :) (2) Profesjonalne studio, profesjonalna i fachowa obsługa, wspaniały i miły... Alicja tattoo studio scorpion (1) pełen profesjonalizm gość zna sie na żeczy polecam waldi wypasik (1) Rewelacyjne podejście, pełna higiena, sympatyczna obsługa i nieograniczona... D. Polecam kolczykowanie ;) (2) Dzisiaj zrobilam sobie kolczyk w jezyku w studiu "Lezec". Przyznam sie ze... Poker Face The best studio in 3 city!!! (1) Jarek mistrzem ig³y!!!! Robi³em dziarke po raz pierwszy wiec... Banan jak najbardziej tak!! (1) polecam. nie pierwszy i nie ostatni raz korzystalam z uslug. czysto.... Dorota Gorąco polecam, zwłaszcza na pierwszy raz (1) Przyszłam dziś, w sumie wczoraj, LEKKO zestresowana, ale wystarczyło... ikate POLECAM! (1) Profesjonalne podejście, przy czym atmosfera miła i strach przed bólem znika... Karolina