polecam (2) fachowa i bardzo miła obsługa, świetne porady dotyczące pielęgnacji cery,... Hania Gorąco polecam rączki Pani Izy (2) Do gabinetu Pani Izy przychodzę dopiero od kilku tygodni: najpierw regularnie... Małgorzata polecam (1) polecam ten salon kosmetyczny Pani Iza rewelacyjnie przedłużyła mi paznokcie... Kasia
KOCHANI!!! Zachęcam i polecam gorąco!!koniecznie musicie poznać STUDIO ISABELL!!! (2) Pozwól sobie na chwilę zapomnienia...Zafunduj sobie relaks i oddaj się w ręce... S. W. profesjonalnie, milo i bezbolesnie ;) (2) WOSK! moge sie zalozyc ze po przeczytaniu tego slowa wiekszosci z Was... M.A.D dzękuję p.Izo:)))))) (2) Rewelacja!Ręce p.Izy czynią cuda ,moja buzia promienieje po zabiegach u p.... Baśka Rewelacja! (2) Znalazłam gabinet Pani Izy poprzez tę stronę. Zachęcona pozytywnymi opiniami... Dorota Aga - opinia (2) Wpaść pod zgrabne i wdzięczne rączki Pani Izy to istna rozkosz. Jako, że... Aga Polecam (2) To właśnie dzięki tej stronie znalazłam salon kosmetyczny Pani Izy,który... Magda Ania - opinia (2) profesjonalnie i sympatycznie Ania Depilacja u Izy to czysty relaks!!!! (1) Do tej pory depilacja ciała była dla mnie zawsze przykrym i bolesnym... Ania D. Jerzy - opinia (1) Ja jestem zadowolony. Uczęszczam na zabiegi oczyszczania cery i polecam... Jerzy Polecam! (1) Zabiegi pedicure i manicure u pani Izy to czysta przyjemnosc. A... Małgorzata Iwona - opinia (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona Polecam wszystkim !! (1) Korzystałam z usług Pani Izy kilkakrotnie, wykonywałam m.in. pedicure oraz... Jola Polecam pedicure (1) przy użyciu fachowego sprzętu, z relaksującym masażem i pięknym french-em na... Kasia :) (1) hmm..nie ma co się zastanawiać trzeba się tam wybrać...najlepszą reklamą... Karola Asia - opinia (1) Chodzę do Pani Izy na depilację. Zabieg wykonany szybciutko, profesjonalnie,... Asia Studio Isabell (1) Miejsce gdzie wypiękniejesz i zrelaksujesz się. Ania Relaks i dobre efekty (1) Super zabieg na oczy i masaż twarzy - bardzo relaksujący, a po zabiegu... m4