cudotwórczynie! (1) Kasia i Dorota to cudowne, ciepłe kobiety, które potrafiły samą swoją... Martina Dwie świetne babki, które potrafią inspirować i zadbać o kobietę :) (1) Dzięki Pani Dorocie i Pani Kasi spędziłyśmy naprawdę miłe popołudnie. Obie... Ania L. Naprawdę górna półka:) (1) Wizyta u Doroty to niezapomniane przeżycie, które pozostawi mam nadzieję... Joanna
ZACHWYCONA :) (1) Gorąco polecam Studio Lipińska! Miałam przyjemność oddać się w ręce pani... DOMI Zadowolona :) (1) Skorzystałam z pomocy Pani Doroty i Kasi przy sesji fotograficznej. Wszystkie... Klientka gorąco polecam (1) Gorąco polecam usługi Studia Lipińska. Obsługa na najwyższym poziomie,... Joanna Górny Wspaniały duet (1) Polecam z całego serca duet Pań Lipińskich, które przygotowały mój makijaż... Zachwycone klientki Makijaż Ślubny (1) co tu dużo gadać, studio malowało mnie na najważniejszy dzień w życiu- ślub... Ela Rewelacja! (2) Co tu dużo mówić, fantastyczne profesjonalistki! Pani Dorota i Kasia malowany... Marta B. Studio Lipińska - REWELACJA!! (2) Po prostu rewelacja!!! Przemiłe Pani Dorota i Kasia zrobiły fantastyczne... Magda minia306 - opinia (1) Polecam Panią Dorotę i jej córkę Kasię!!! Doskonale dobrany makijaż, lekki,... minia306 Studio Lipińska (1) Podejście indywidualne, jakość pierwsza i profesjonalizm - to miejsce, w... GJUME Polecam! (1) Niesamowita przygoda z kreowaniem własnego wizerunku. I chociaż wydawało mi... Mariola Pełen profesjonalizm ;-) (1) Makijaż wykonany przez Dorotę to najwyższe dzieło sztuki. Dorotka nie tylko... Ewelina polecam (1) Wszystkim Paniom, które chcą wyglądać wyjątkowo i niepowtarzalnie polecam... Arla pełen profesjonalizm (1) Zważywszy na to, że na co dzień zupełnie się nie maluję, makijażu bałam się... Iwona Tysi - opinia (1) Bardzo miła, fachowa obsługa, polecam. Tysi POLECAM - 100% satysfakcji (1) Idąc do Pani Doroty nie wierzyłam, że przekona mnie dużych zmian, gdyż jestem... Anna Martyna Folwarska - opinia (1) To była wielka przyjemność współpracować z Panią Dorotą i Kasią. Pełen... Martyna Folwarska makijaż mistrzostwo! (1) Pani Dorota malowała mnie do ślubu w sierpniu 2012 roku. Po makijażu próbnym... Magdalena