POLECAM !! (2) Korzystam z usług Pani Doroty od 10 lat. Pierwszy makijaż na studniówkę a... Iwonka kasia - opinia (1) Piękny makijaż ślubny, przemiła atmosfera. Polecam wszystkim którzy szukają... kasia :) (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Doroty :) Makijaz cudowny, zrobiony o 9.30 a... Kasia
SERDECZNIE POLECAM!!! (1) DZIEKI PANI DOROTCE I JEJ MAKIJAZOWI MÓJ ŚLUB BYL BAJKOWY:)MAKIJAZ SPELNIL... angelika Godna polecenia i profesjonalna. (1) Pani Dorota przeprowadziła cykl warsztatów dla pań zatrudnionych w firmie, w... Dominika Kotuła Dziękuję Pani Dorotko! (1) Mój mąż po 17 latach małżeństwa codziennie zauważa, że świetnie wyglądam!!!... B.S. poprostu piekne (1) Jestem zachwycona talentem Pani Dorotki oraz Pani Kasi.Wszystkie moje... Magdalena makijaż ślubny (1) gorąco polecam, mialam wykonywany makijaz slubny przez Pania Dorote,... Agata POLECAM w 100% - OGROMNY TALENT w stylizacji!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla Doroty za wielki talent i umiejętności w... Krystyna Godne polecenia (2) Pani Dorota na podstawie zdjęcia, które wysłałam wcześniej, profesjonalnie... Ewa profesjonalne (1) Pani pokazala mi jak mam sie ubierac zeby wygladac modnie i stylowo do mojej... Marianna Karolka - opinia (1) Profesjonalnie i przede wszytskim skutecznie :) Doskonałe wyczucie smaku oraz... Karolka analiza kolorystyczna (1) bardzo profesjonalna obsługa ... obie Panie widać że mają doświadczenie i... Kas Kreatywna czarodziejka wizerunku! (1) Kreatywna czarodziejka wizerunku! Polecam Panią Dorotę jest arcyfantastyczną... Sylwia Nawrot Polecam ! (1) Profesjonalne podejście do klienta, wiele cennych rad i wskazówek, jednym... A Styl i profesjonalizm! (1) Styl i profesjonalizm! Amenis Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm świadczonych usług! Polecam obydwie Panie! Dzięki Kasi... Kasia sympatycznie i fachowo (1) Pani Dorota potrafi dostosować się do najtrudniejszych warunków pracy i... Ania Polecam !! (1) Korzystam z usług Pani Doroty już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Z... shanti Polecam! (1) Przed ważnym balem, udałam się na makijaż do Pani Doroty. Po raz pierwszy... Magda