Wioletta - opinia (1) Super !!!!!polecam z całego serca!!!Pełen profesjonalizm!!brawo!!! Wioletta Wioletta - opinia (1) Super !!!od lat korzystam z usług i polecam na 10000000000 procent!!! Wioletta Agnieszka - opinia (1) Wizaż, stylizacja i zdjęcia prowadzone z wielkim wyczuciem kolorów,... Agnieszka
Agnieszka - opinia (1) Profesjonalne studio fotograficzne, zaangażowane w każdy rodzaj wyzwania:... Agnieszka Róża - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Pani Doroty. Jest profesjonalistką, której makijaże... Róża Gosia - opinia (1) Wizyta w studio to czysta przyjemność pełen profesjonalizm i indywidualne... Gosia Ania - opinia (1) Petarda! ️ W studio dzieje się magia Dorota jest kobietą wielu talentów:... Ania Anna - opinia (1) Pani Dorota robi zdjęcia z "duszą". Piękne portrety, subtelne, kobiece.... Anna Paula - opinia (1) Bardzo luźna i miła atmosfera. Panie przesympatyczne. Profesjonalne, widać ze... Paula Makijaz slubny I pamiatkowe zdjecia (1) Fantastic za, profesjonalna obsluga. Pani Dorota nie tylko dokladnie dobrala... Magda Sartin Polecam make-up! (1) Pierwszy raz zdecydowałam się na odważny makijaż i nie żałuję. Efekt był... Agnieszka polecam jako makijażystkę i fotografa (1) Polecam p. Dorotę! Malowała mnie na mój ślub oraz moją mamę. Wybierając... Agnieszka Sesja zdjęciowa u Doroty Lipińskiej (1) Sesja zdjeciowa u Doroty Lipińskiej to nie tylko zdjęcia. Dorota pracuje z... Karina Sęp Polecam! (1) Profesjonalizm, kreatywność, cudowna atmosfera! Serdecznie polecam Studio... Katarzyna Wciąż zachwycona:) (1) Bardzo polecam, bo korzystałam z makijażu na ślub dla siebie i mamy w... Sylwia Nawrot Usługa na szóstkę z plusem (1) Idealnie dobrany makijaż do wizerunku osoby, wydobywający wszystkie zalety... Zadowolona klientka Elegancki makijaż i stylizajcja na ważne spotkanie (1) Studio Lipińska oceniam bardzo wysoko. Przyjemna obsługa i świetny efekt... Monika Ważne potrzeby klientek (1) W sztuce makijażu oprócz jakości kosmetyków, ważna jest sytuacja, do której... goodatservice Niespełnione oczekiwania (1) W dniu dzisiejszym, po skorzystaniu z uslug pod kątem probnego makijazu... Aneta Gorąco polecam! (1) Obie panie malowały mnie w dniu ślubu, a pani Dorota wykonywała makijaż... Jola