Studio Loko

Aranżacja wnętrz

Sopot, al. Niepodległości 799A

Ja - opinia (1) Absolutnie odradzam. pomijajac fakt, ze ceny sa tragicznie wysokie jakosc... Ja Absolutnie na nie! (1) Panie były miłe i dostępne tylko przed podpisaniem umowy, potem niestety... Niezadowolona Nie polecam (2) Książkę albo dobry artykuł mogłabym napisać o współpracy ale napisze krótko... Hania
Polecam za profesjonalizm i super współpracę! (2) Nasza współpraca z firmą studio loko była dosyć skomplikowana gdyż... Dorota Polecam! (1) Mieliśmy okazję współpracować z Daria, która potrafiła idealnie wyczuć nasze... Magda polecam! (1) Długo rozważałam czy skorzystać z usług profesjonalnego biura projektowego,... Karolina Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z całego procesu wykończenia mieszkania. Projekt... Dawid Obsługa jakiej w Polsce brakuje! (1) Witam, jestem świeżo upieczoną Klientką. Wraz z Mężem przyszliśmy do LOKO na... Marta Nie polecam! (3) Bardzo drodzy, jakość usług bardzo niska. Koniecznie podpisać umowę z... Anna Świetne pomysły i wyjątkowa kreatywnosc (1) Uważam, ze to najlepsze biuro projektowe w Trojmiescie! Trafiłam do Loko... Magda Polecam :) (1) Miły, kompetentny i piękny ;) zespół z bardzo fajnymi pomysłami na wnętrza. Agnieszka Klasa, perfekcja, dobry kontakt (1) Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego projektu przez studio LOKO.... M.K Niezwykle kreatywne i elastyczne studio projektowe (2) Z przyjemnością wystawię pozytywną ocenę Studio Loko. Moje mieszkanie... Beata Numer 1 w projektowaniu i aranżacji wnętrz! (1) Zdecydowanie polecam Studio Loko! Projekt, aranżacja, dobór kolorystki i... Agnieszka