Studio Wersal

Paznokcie

Gdańsk, Malborska 1

Mało sympatycznie ale jakość i cena dobra (1) Pani Kasia to mistrzyni manicure. Precyzja, dokładność i jakość na najwyższym... Iza Nie polecam. (2) Chciałabym ocenić w skali 1-5 najważniejsze dla mnie przy korzystaniu z usług... Maribel Sprawdziłam i jednak polecam ;) (1) Dopiero teraz przeczytalam negatywne opinie na trojmiescie i trochę mnie... Katarzyna
Super! (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi w tym salonie. Pani Kasia jest bardzo... Kasia Spore rozczarowanie (2) Wybrałam się do Studia Wersal, bo zachęciły mnie bardzo pozytywne opinie o... Ilona Rewelacja (1) Dla mnie zdecydowanie najlepsza stylistka na świecie. Nie ważne, co wymyślę,... Kasia Profesjonalistka! (1) Pani Kasia to profesjonalistka w każdym calu. Widać, że kocha to co robi,... Agata Profesjonalizm w każdym calu:) (1) Jestem klientką Pani Kasi od kilku miesięcy i zdecydowanie będę przez... Agnieszka pełen profesjonalizm... (1) profesjonalne podejście do klienta...Jestem bardzo wymagającą klientką z... sk polecam serdecznie (1) jestem stala klienta p. Kasi od kilku miesiecy. Paznokcie robilam juz w wielu... M. Pełna elastyczność (1) Paznokcie u Kasi robię już od wielu lat. Gdy Kasia zmieniła miejsce pracy,... Honorata Polecam!!! (1) Do Pani Kasi trafiłam z tzw. biegu, kiedy do głowy przyszła mi myśl "a zrobię... Małgorzata Polecam!!! (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz u p. Katarzyny i zdecydowanie polecam. Wprawdzie... asia BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA :)) (1) Z usług Pani Kasi korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni !... Urszula :) (1) Pani Kasia bardzo sympatyczna i delikatna. Co prawda korzystam tylko z usługi... Monika Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam korzystanie z usług Kasi. Pełen profesjonalizm. Moje paznokcie... Agnieszka Zawsze jestem zadowolona (1) Od dłuzszego czasu korzystam z usług Kasi. Wychodzac od niej zawsze mam... Dominika Najlepsza Styliska Paznokci! (1) Polecam gorąco korzystanie z usług Kasi! Pełen profesjonalizm, ogromna... Agnieszka D. Jest OK! (1) Jestem klientką pani Kasi już od roku i jestem bardzo zadowolona z jej... Ola Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu i pod ciągłym wrażeniem... Hania