sesja dla dziecka (1) Piękne zdjęcia, dużo cierpliwości i niesamowita pasja króra bije od Pani... K.T dziecięce fotografie (1) Jak najbardziej polecam udanie się do ekipy SSS na zdjęcia dziecięce -... Katarzyna tanio i fajnie (1) tanie studio z wieloma możliwościami, nie spodziewałem się, że będzie tak... fot.
SUPER (1) bardzo sympatyczna Pani fotograf, pełna pasji i widać, że kocha to co robi Idi Ogromny wybór sprzętu fotograficznego (1) Polecam ten sklep, można tam znaleźć sprzęt fotograficzny zarówno dla... Iza Polecam! Szybko i dobrze (1) Robiłam zdjęcia do dokumentów i mimo że jestem bardzo wymagającym klientem,... Patrycja Foto dyplomowe (1) Świetne zdjęcie, przemiła obsługa Joanna Drogo, beznadzieja i chamstwo (1) Drukowałem 96 zdjęć w automacie. Nie dość ze kobieta przeglądała wszystkie... Kuba Polecam. (1) Pani bardzo pomocna i przemiła, a zdjęcia są do odbioru w chwile. Zbieram już... Mk Polecam (1) Bardzo dobry fotograf, zdjęcia wyszły ładnie i zostały profesjonalnie... Agata Straszne partactwo (1) Fotoksiazka zrobiona po terminie. Kilka zagiec i babli na stronach Strony... Ja Piękne zdjęcia (1) Zobaczyłam zdjęcia koleżanek które robiły je w zakładzie Fotosopot i... Iza Super (1) Chodzę ja i cała moja rodzina od wielu lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni.... Klientka fotograf (1) Bez zastrzezen ;-) mila obsluga przystepne ceny szybkosc uslugi dobra jakosc... Renata 5+ (1) Dziękujemy za sprawną i profesjonalną współpracę i do zobaczenia na kolejnych... K&B Dobry zakład, ceny ok. (1) Zdjęcia do dowodu szybko zrobione, podgląd i możliwość wyboru zdjęcia, ceny... Korba Nie polecam zdjęć do dokumentów (1) Najbrzydsze zdjęcia do dokumentów, jakie miałam zrobione. Żadnego... annn Przestronne studio w dobrej cenie (1) Polecam szczególnie poza godzinami szczytu! I warto rezewowac z wyprzedzeniem A. Gdańsk studio na wynajem (1) Ogólnie nie ma się do czego przepić, przydały by się tylko rabaty przy stałej... mania studio (1) genialne studio z dużą ilością sprzętu i cykloramą pani fotograf