Ekstraklasa!!! (1) Polecono mi ten zakład do zrobienia zdjęć do dowodu osobistego i rzeczywiście... Sławomir Jakość obsługi jak z PRL... (2) Kilka dni temu miałem okazję korzystać z usług zakładu w sprawie zdjęcia... Kamil Wynajem studia (1) Jak najbardziej polecam do użytku profejsonalengo studio jest idealne.... Mario Arte
Odradzam (1) Obsluga nieprzyjemna, nie interesuje sie klientem, niekompetentna, nie... bartek Zawsze zadowolona (1) Z usług Pana fotografa korzystałam wielokrotnie. Zdjęcia do przeróżnych... Natalia Zdjęcie dyplomowe (1) Jakiś czas temu byłem u Pana Grzegorza zrobić zdjęcie dyplomowe, Szybka... Michał Tragedia (2) Tragicznie wykonane zdjęcia, Pani która je robiła nie ma ani wyczucia ani... Aa Cudowna atmosfera I profesjonalne podejscie (1) Chcesz zrobic coś zwariowanego dla siebie lub ukochanego Koniecznie musisz... Edyta Miejsce godne polecenia (1) Szybko, sprawnie i tanio. No i fajna obsługa :-) Mała Mi Pełen profesjonalizm i najwyższa jakość! (1) Pełen profesjonalizm, bardzo wysoka szybkość wykonania usług w przystępnej... Paweł POLECAM!! (1) Gdyby ktoś mnie zapytał , czy znam dobrego fotografa, to bez zawahania... Iwonna Słabo (2) Jak dla mnie zostałam potraktowana po macoszemu, zdjęcie jakie mi zrobiono... Kasia Uwielbiam! (1) Odkąd jeżdżę do Pana Ireneusza wiem że nigdy nie wyjdę niezadowolona z jego... Mirella Profesjonaliści! (1) Na naszym ślubie, weselu i w plenerze zrobili mnóstwo pięknych ujęć. Nawet... Karol Polecam (1) Ogromny plus zardzo ładne i naturalne zdjęcie do dowodu - to nie zdarza się... Zadowolona klientka Miłe zaskoczenie (1) Jestem pozytywnie zaskoczona - wpadłam dzisiaj praktycznie z marszu, ponieważ... Monika SUPER (1) Bardzo dziękuje za piękną pamiatkę i świetną atmosferę. Z chęcią polecam... Banco Zdjęcia biznesowe (1) Wysoce profesjonalne studio, bardzo miła i fachowa obsługa. Zdjęcia zgodne z... Darek Profesjonaliści (1) Studio godne polecenia, indywidualne podejście do klienta, fajna atmosfera... Adrian O Lekko, łatwo i przyjemnie (1) Cała sesja w bardzo miłej atmosferze. Na luzie z rozładowaną atmosferą.... Agnieszka