Super studio na wynajem (1) Bardzo polecam, cena mniejsza o połowie jak u konkurencji a sprzęt jest... Jasiek Celująco :) (1) Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo miła i przyjazna atmosfera. Pracownicy... Agata zdjecia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług jakie posiada "foto żukiewicz",... kamil.s
polecam (1) Polecam w 100 % ! Miła obsługa. Profesjonalizm. Ewa Polecam (1) Bardzo profesjonalnie i bardzo sympatycznie. Właściciele otwarci na potrzeby... Jacek Olczyk W dzisiejszych czasach, niewiele jest tak rzetelnych fachowców (1) Profesjonalne podejście do tematu. Cierpliwość - porady, sesja i wykonanie.... Patryk Świetna firma (1) Podoba mi się oferowany przez nich profesjonalizm usług i fakt, że studio... Gracjan Rewelacja (1) Super obsługa, 100 % fachowo Zuza Zdjęcia do dokumentów (1) Najlepsze zdjęcia do dokumentów jakie miałam. Sympatyczna i fachowa obsługa.... Agnieszka Super ! (1) Kolejny raz się nie zawiodłam, zdjęcia do dyplomu wyszły bardzo ładnie.... Maria Bardzo polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa, zdjęcia bardzo profesjonalne. Polecam Joanna Super fotograf (1) Bardzo dobrze wykonuje swoją prace, zdjęcia są fachowo i tanio wykonane .... Joanna Niemiła obsługa. Brak profesjonalizmu. (1) Nie polecam. Warto wybrać inny zakład. Ryszard Niemiła obsługa (1) Pan fotograf bardzo nieuprzejmy. Niestety zadowolenie z obsługi klienta z... Alicja O.K! Serwis FOTOOPTYKA (1) Firma jest OK RemixMedia Profesjonalizm (1) Bardzo ładne, wyraziste zdjęcia portretowe. Zdjęcia są wykonywane... khr Nie polecam (1) Jezeli ktos lubi tracic czas to miejsce jest dla niego. Proste zlecenie na... Wojtek Profesjonalizm, dokładność, fachowość (3) Jestem bardzo zadowolona z jakości zdjęć dużych i małych formatów. Są... Kasia Masakra (1) Bałagan i nieogarnięcie jakie panuje w ankarze jest przytłaczająca. Nikt nic... Pati Ekstraklasa!!! (1) Polecono mi ten zakład do zrobienia zdjęć do dowodu osobistego i rzeczywiście... Sławomir