Polecam (1) Czas realizacji szybki. Zdjęcia naprawdę profesjonalne! Pan fotograf to... Natalia Ok (1) super polecam, ceny przystępne duży wybór usług i produktów. Paweł rewelacyjnie (1) korzystam z Waszych uslug od kilku lat i zawsze jestem w 100%... kobieta
Pełen profesjonalizm za niską cenę (1) Udałem się ostatnio do tego miejsca gdyż potrzebowałem zdjęć do dokumentów,... Aleksander Dziekuje (1) fotojoker uratowal moje swieta. Obsluga tak blyskawiczna, w pelnym sezonie... Gosia Najlepszy fotograf! (3) Zdecydowanie najlepszy fotograf! Robię u pana Ireneusza wszystkie zdjęcia od... Patrycja wielkie dzięki:) (1) wykonanie na wysokim poziomie, obsługa rewelacja, dziękuję za wywoływanie... Beata Sesja dla dyrygenta (1) Wspaniałe podejście do niecodziennego tematu - robienie artystycznych zdjęć... Magdalena Pawlisz Piękne zdjęcia do dokumentów (1) Najładniejsze zdjęcia do dowodu, paszportu czy innych dokumentów.... niki suuuperr (1) Pan Fotograf od ręki załatwił moje nietypowe zamówienie :) Jestem super... Gosia Zdjecie portretowe (1) Wysmie ity photoshop, Mam dlugie nogi,dlugie wlosy ...piekny no’s,duze... Olga Polecam!!! (1) Szybko i sprawnie.zdjecia bardzo ładne. Alicja Polecam (1) Polecam szybko sprawnie i zawsze na czas . Pozdrawiam miłe Panie Marek Całkiem spoko (1) Szybko i sprawnie.Mogę szczerze polecić LokpiDj Polecam. (1) Właściciele bardzo pozytywni i życzliwi ludzie z cala pewnością znający sie... lokko Szybko Fachowo Bezstresowo (1) Z usług firmy korzystam od wielu lat, drukuje wywołuję kseruje. Ostatnio z... Krzychu Fachowiec w swojej dziedzinie (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo, jakość wykonanych zdjęć bez zarzutu.... Joanna Opinia (1) Bardzo mile przeżycie, polecam. Anonim Fatalne zdjęcia (1) Nieprocesjonalna obsluga. Zdjecia do dowodu poszly do kosza. Jakieś dzieci... Ewa Super studio na wynajem (1) Bardzo polecam, cena mniejsza o połowie jak u konkurencji a sprzęt jest... Jasiek