iXik - opinia (1) Całkiem spoko. Remont udany. Powodzenia. iXik Gumisia - opinia (1) Według ich oficjalnej strony internetowej otwarte w soboty 10-16, tymczasem... Gumisia Viktoria - opinia (1) Polecam bardzo! Krótki czas oczekiwania. Miła atmosfera, no i super zdjęcia... Viktoria
Tadeusz Wróbel - opinia (1) Zdjęcia wyszły super i błyskawicznie. Polecam Tadeusz Wróbel Gośka - opinia (1) Wszystko co potrzebne jest na miejscu. Gośka mk - opinia (1) Skorzystałam z usług Pani fotograf ze 3 lata temu. Pełen profesjonalizm!... mk Andrzej - opinia (1) Fachowa i miła obsługa, szeroki zakres oferowanych usług fotograficznych,... Andrzej Józef - opinia (1) Pani Justyna emanuje ciepłem i życzliwością a pełny profesjonalizm przekłada... Józef Angelika Rogucka - opinia (1) Świetne miejsce. Bardzo profesjonalna i miła obsługa, a zdjęcia wykonane... Angelika Rogucka Karolina - opinia (1) Profesjonalna, znająca się na rzeczy konkretna i pomocna obsługa. Przystępne... Karolina Dagis - opinia (1) zdecydowanie nie polecam, złożyłam zamówienie, które i tak nie było zrobione... Dagis Ola - opinia (1) Polecam gorąco wszystkim! Pani fotograf przemiła, profesjonalna, pomocna i z... Ola Sesja beauty (1) Piotr Manasterski realizował dla mnie sesje beauty na potrzeby mojej... Magda Makeup Wspaniały zakład (1) Korzystam od kilku lat i zawsze wychodzę zadowolony. Robią piękne zdjęcia. Jacek Romanowicz polecam! (1) Profesjonalny, kontaktowy, kreatywny i wszechstronny fotograf, polecam w ciemno! Tomek Polecam (1) Jakiś czas temu spotkałam Piotra na Placu Kaszubskim. Działał tam przy okazji... Magda Świetnie zdjęcia, profesjonalne podejście, miła atmosfera (1) Poprosiłem Pana Piotra o wykonanie portretu biznesowego. Od początku mieliśmy... Bartek Najlepiej (1) Szczerze polecam !!! Jestem bardzo zadowolona z fotografii wykonanych przez... kasia Omijać szerokim łukiem! (1) 2 razy z rzędu byłem świadkiem wulgarnego języka używanego przez "szefostwo"... Wojciech Szybko i sprawnie oraz fachowo (1) Na zdjęcia do dowodu 5 min czekania. Szybko i sprawnie. Polecam. jaca600