Fatalnie, szybko byle jak i drogo (1) Byłem pierwszym klientem o 9:00 i wyszłam dopiero o 10:00.... powolnie... Klient ostatni raz Szczerze polecam. (1) Szczerze polecam pana Darka i jego zakład. Klientem tego zakładu... yacan Hanna - opinia (1) Drukowałam CV na papierze zwykłym i fotograficznym. Ładny wydruk. Dobry... Hanna
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie! (1) Polecam! Zdjęcia w formacie 30x40 wykonane szybko, w dobrej cenie. Miła i... Marzena polecam (2) Polecam w 100% szybka obsługa, ładna i konkretna Pani fotograf. Zdjęcia po... Tomasz wspaniałe studio (1) Nie wyobrażam sobie zrobienia zdjęć do dokumentów gdzie indziej.... ANNA polecam !!!!! (1) Super. za namową koleżanki poszłam poprawić to, co dzień wcześniej wykonałam... Mega zadowolony (1) W pełni wyposażone studio, a klimat miejsca stwarza niezłe możliwości :) Polecam Radosław Czaja zdjęcia portretowe-super (1) zaangażowanie, szybka realizacja i super jakość. polecam! Joanna Polecam (2) Jak zawsze zadowolona. Zawsze tam wracam. Miło i profesjonalnie wykonana usługa Karolina Profesjonalnie (1) Serdecznie polecam ten zakład, nie zawsze jestem zadowolona ze zdjęć do... Olga Przyjazne miejsce (1) Zdjęcie Dziecka do paszportu, szybko i sprawnie. Miła obsługa. M. Drożyzna (1) Piękne sesje ślubne, ale ceny fotek do dokumentów niewspółmierne do jakości. Krzysztof Dobre ale drogie usługi (1) Z usług zakładu korzystałem kilkakrotnie, trochę drogo ale w pobliżu nie ma... Krzysztof Sesje zdjęciowe jak marzenie!!! (1) Dzięki 2Style nasze strony internetowe jak i prezentacje na portalach... Aleksandra Giece Polecam (1) Szybko, sprawnie i na temat. Zdjęcia przesłane na maila w południe, a po... Maciej 2 style (1) Ciepła i miła atmosfera w stosunku do klienta, szybka realizacja zleceń,... Anna Zadowolona klientka (1) Swietna obsluga, korzystam z uslug od lat. Nigdy sie nie zawiodlam. Mialam... Czarna odbitki i wydruki (1) Nie przesadzę, jak powiem, że to najlepszy foto lab w Gdańsku. Zawsze dobrze... Kasia Piękne zdjęcia, super obsługa (1) Korzystam z pomocy 2 Style od lat w branży nieruchomości, nie wyobrażam sobie... Joanna