Studio fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdynia, Wielkokacka 2

Stan - ocena (1) Żona wypiekniala po wizycie u pani Kosedy. Polecam Stan Polecam wszystkim (1) Super obsługa, zawsze najnowsze trendy proponują panie fryzjerki. Wspaniała... Barbara Nie polecam (1) Po farbowaniu fryzjerka nie stara mi farby że skóry. Po przyjściu do domu... Becia
Wspaniałe miejsce (1) Polecam wszystkim, wspaniałe miejsce i atmosfera. zawsze najnowsze trendy w... Bozena Zadowolona klientka :-) (1) Wielkie dzięki za ostatnią wizytę w Koseda Witawa - jak zawsze świetnie... Aleksandra Pozytywne miejsce (1) Witam jestem stała klientka Salonu Koseda mieszkam na Witawie i uwielbiam tam... OLKa A - opinia (1) Jestem stała klientka pani Marii i wszystkim gorąco polecam wizytę u niej. Po... A Zdecydowanie polecam (1) Odwiedziłam salon kilkukrotnie i zawsze byłam bardzo zadowolona :) Fryzura i... Dominika masakra (1) pani blond nie ma pojęcia o farbowaniu (ombre) ,szkoda, ze znikają złe... Alicja Aksana - opinia (1) Nigdy nie przychodziło mi nawet do głowy że fryzjer nie potrafi obciąć włosy... Aksana ODRADZAM! (1) 3 na 4 wizyty tragedia!!! Pierwszy raz młoda dziewczyna ścieła mnie wzorowo.... Al szczerze polecam (1) Jestem stałą klientką salonu fryzjerskiego KOSEDA. Długo szukałam dobrego... Magda Nie polecam pani Ady! (1) Nigdy więcej nie skorzystam z usług salon, przez niekompetencję pani Ady,... rozczarowana Szczerze polecam (1) Od pewnego czasu korzystam z usług salonu Koseda lubię go za dobrą... Marta słaby poziom usług (2) uważam ze mają słabe strzyżenia więc nie potrafią znaleźdz dobrych fryzjerek... elixa widać szkołe dobrych fryzjerów (1) maria koseda wciąż najlepsza na Witominie , wróciłem i byłem zadowolony remiks swietny salon (1) Witam. Bylam kilkakrotnie na witawie u Kosedy i jestem bardzo zadowolona... basia fryzjer (2) Super salon Mile panie i fajna atmoswera .Polecam Aga Moj nowy fryzjer (1) Witam bylam wczoraj w salonie na witawie w tym obok truskawki,jestem... Zofia Niezbyt... (2) Byłam tam jakiś czas temu. Znam produkty Loreal i mogę sobie dać uciąć rękę,... Klementyna