Studio fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdynia, Wielkokacka 2

laurka - opinia (1) Byłam z dzieckiem ogólnie z obcięcia jestem zadowolna ale obsługa pozostawia... laurka buuuuuuuuuu!!! (1) Byłem sam pod koniec zeszłego roku,ścinała mnie Pani fryzjerka i byłem nie... Marcin z synem Sebą Najlepsz y salon a witominie (1) Witam mieszkam na Witominie i zwiedzilam juz wszystkie salony jakie sa w... Goska
klapa! (1) przychylam się do opinii Katarinki! zupełnie. czekałam półtorej godziny aż... niezadowolona Super salon na witawce (4) Jestem nowa klientka salonu koseda w witawce i jestem bardzo zadowolona z... Kasia opinia (2) byłam na strzyżeniu u pani (nie pamiętam imienia) taka lekko przy kości.... mrrianna Zachwycona (1) witam jestem zadowolona klientka bylam ostatnio w salonie i pani ktora mnie... Tolka Katarinka - opinia (1) Co to za gbur, co zapisuje klientów? stałam 3 minuty, aż jakaś pani... Katarinka Totalne rozczarowanie! (1) Skuszona wspaniałą reklamą salonu Pani Marii Kosedy umówiłam się na wizytę... Zawiedziona świetny salon polecam (2) chodzę od lat do kosedy na witawie i zawsze jestem zadowolona, pełen... ania Jakiś dziwny pan na recepcji... (1) Witam byłam nie dawno w salonie na Chyloni. Cała usługa została wykonana... Zośka Warto sprawdzić to miejsce (8) Byłam stałą klientką. Obsługa, kosmetyki, ceny - super. Jednak p. Koseda... Viola Zdecydowanie polecam! (2) Panią Marię poleciła mi wiele lat temu moja kosmetyczka. Teraz cała rodzina... Beata maje fryzury najlepszą reklamą (2) Jestem zadowoloną klientką p. Marii od 15 lat. Moje fryzury są najlepszą... zadowolona klientka