Submarine
Nurkuję z Submarine od kilku lat i niezmiennie jest to moje ulubione centrum nurkowe. Największy plus to profesjonalna kadra instruktorska i spore grono zaprzyjaźnionych fanatyków nurkowania, którzy razem tworzą niepowtarzalną atmosferę. Dla początkujących zajęcia na basenie i nurkowanie w jeziorze, a nieco bardziej zaawansowani mogą co tydzień pomoczyć się na wrakach w Bałtyku. Szczególnie polecam wspólne wyprawy nurkowe w ciepłe kraje - dobra zabawa gwarantowana :)
Oferta - 5 - proponuję więcej weekendowych wypadów w Polskę,
Obsługa - 6 - nie mam pytań, hasło będzie Pani/Pan zadowolona(y) to motto Submarine,
Jakość usług - bez uwag (no może z wyjątkiem punktualności, ale widać znaczącą poprawę),
Przystępność cen - nurkowanie to nie jest tania zabawa, ale akurat tutaj dobra cena odpowiada bardzo dobrej jakości.
Oferta - 5 - proponuję więcej weekendowych wypadów w Polskę,
Obsługa - 6 - nie mam pytań, hasło będzie Pani/Pan zadowolona(y) to motto Submarine,
Jakość usług - bez uwag (no może z wyjątkiem punktualności, ale widać znaczącą poprawę),
Przystępność cen - nurkowanie to nie jest tania zabawa, ale akurat tutaj dobra cena odpowiada bardzo dobrej jakości.