Kasia - opinia (1) Salon poleciłam mi koleżanka. Super jakość, bardzo wygodna. Idealna:) Kasia Jak dla mnie (2) rewelacja. Umówiłam się na konkretną godzinę. Przyszłam z zamiarem kupna... Martyna Polecam (1) Był to mój pierwszy salon. Wybrałam suknię przy pierwszej wizycie :). Bardzo... Monika
POLECAM (1) W salonie można poczuć się wyjątkowo. Wszystkie Panie bardzo miłe, potrafią... Kasia (właścicielka Ellen Inlove cudownie! (1) Wspaniala obsluga, Pani poświęca czas na pokazanie wielu sukni, wykazuje sie... Ania serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam ten salon. Panie miłe, potrafią doradzić, wystylizować,... klientka Salon Beauty - zadowolona klientka (2) Salon Beauty we Wrzeszczu jest miejscem wyjątkowym. Odwiedziłam wcześniej... Magda POLECAM! (2) Poszukiwania sukni ślubnej zaczeliśmy dość późno - trochę ponad miesiąc przed... Victoria Piękna łososiowa suknia ! (2) Chciałam podziękować za stworzenie przepięknej sukni :) Kolor idealny, czarno... Dorota Zdecydowanie polecam (2) Spory wybór i przemiła obsługa. Panie są bardzo cierpliwe i szczerze doradzają. Oliwia Joanna - opinia (2) Wychodzę za mąż dopiero 13 lipca 2013 i w listopadzie poszłam zorientować się... Joanna NIE polecam (2) Weszłam do salonu się rozejrzeć i przymierzyć, nie było akuratnie klientek,... Wiola G. Pełen profesjonalizm!!! (1) Zamówiłam w tym salonie suknię ślubną i na poprawiny. Jestem bardzo... Aleksandra Polecam (1) Bardzo polecam, kupiłam suknię komisową z 2011 roku. Obsługa super, suknia... Gośka czyszczenie sukni ślubnych (1) mega pzoytyw , panie bardzo miłe, kompetentne, oddawałam suknie ślubną do... asia POLECAM (1) Trafiłam do tego salonu z polecenia koleżanki, która sama tam wybrała suknię.... megi Zdecydowanie POLECAM ! (1) Był to mo 4. salon, który odwiedziłam! Panie otoczyły mnie swoja opieką,... Justyna polecam (3) Pierwszy raz odwiedziłam salon na początku lipca 2011. Panie przedstawiły mi... Katarzyna bardzo polecam!!! (2) Naprawdę przemiłe Panie, moja suknia była przepiękna - kiedy tylko ją... Beata Nata - opinia (2) Przemiłe Panie, duży wybór sukni, nikt Cię nie pogania. Przed kupnem sukni... Nata