zawiedziona.... . (1) Bylam w salonie pare dni temu...... i z przykroscia musze stwierdzic iz... Justyna Polecam (1) Byłam tam ok. 3 tygodni temu...był to mój pierwszy salon który odwiedziłam, i... Asiunia magda - opinia (1) zgadzam sie ze jest tam najlepsza obsluga na swiecie:)w tym salonie... magda
Rewelacyjna obsługa (1) Uwierzcie mi dziewczyny,odwiedziłam sporo salonów,szukając tej... Dorota super :) (1) ten salon odwiedzilam jako 2 i msuze przyznac,ze super poprostu :) Panie... Aga Daria - opinia (1) Bylam tu pare dni temu, bez zamawiania wizyty. Pani byla troche zajeta, bo... Daria Karolina - opinia (1) W salonie byłam kilka dni temu, obsługa jest rewelacyjna, panie zawsze... Karolina Polecam! (1) Zachęcam przyszłe panny młode do odwiedzenia tego salonu. Są tu piękne,... Edyta Rewelacja!!! (1) Byłam tam 2 lata temu, przymierzałam w innych miejscach gdzie panie dawały... kasia polecam (1) Obeszłam chyba wszystkie salony i ostatecznie zdecydowałam się na sukienkę z... mcz78 POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Panie rewelacja!! na przymiarce bylam sama bo kolezanke korki zatrzymaly.... delka