kompleksowa obsluga (2) Bylam w tym salonie tydzien temu i mam zamiar wrocic po sukienke ktorą... Marta Polecam (2) Przede wszystkim wszystkim bardzo miła obsługa. Pani była bardzo pomocna i... Patrycja SUPER!!! (2) Wszystkim bardzo serdecznie polecam ten salon. Świetna, fachowa i przemiła... Madzia
Super (2) Byłam dziś w salonie obejrzeć suknie.Nie byłam umówiona, nie wiedziałam co... Magda zdecydowanie tak (2) Bardzo polecam wszystkim Paniom. Zamówiłam już sukienkę i jestem bardzo... magda Grąco polecam!!! (2) Jestem bardzo mile zaskoczona po skorzystaniu z usług tego salonu. Z uwagi na... Ania Polecam bardzo piękne suknie- artystyczne (2) Polecam bardzo piękne suknie- artystyczne, duży wybór!!!!!!!!!!! Byłam... Mmałgorzata super! (1) Wyierałam swoją suknię slubną na lub który odbył sie w kwietniu. Weszłam tam... Kamila Gorąco polecam (1) Ja też nie jestem w stanie zrozumieć tych krzywdzących komentarzy. Przyszłam... Małgorzata Polecam (1) Czytam kilka opinii zamieszczonych na tej stronie i zastanawiam się kto... Iza polecam! (1) Bardzo polecam to miejsce. Pod koniec zeszłego roku kupiłam suknie w promocji... Zadowolona Udało się! (1) Wkońcu udało mi się podjąć decyzje co do sukni. Bardzo cieszę sie że trafiłam... Małgosia najgorsza obsługa.... (1) mam nadzieję, że kierownik sklepu przeczyta mój komentarz i zastanowi się nad... Monika Kinga Gernbauer - opinia (1) Rewelacyjna obsługa! Suknie przepiekne i trudno zdecydowac sie na tę jedyną... Kinga Gernbauer Hmm, chyba pomyłka (1) Jedyny salon w którym na pytania o możliwość dobrania jakiegoś elementu... Rafał Rozczarowana (1) W salonu Beauty trafiłam przypadkowo. Na wystawie zobaczyłam swoja wymarzona... Beata Zawiedziona.... (1) Szczerze mówiąc między stroną internetową a tym co zobaczyłam "na żywo" to... magda znalazłam sukienke! (1) długo szukałam sukni ładnej, ale też w miare przystepnej cenie ( a nie tak... monika Barbara Kaczynska - opinia (1) Bardzo przyjemny salon, super obsluga, piekne sukienki. Znalazlam tam ta... Barbara Kaczynska super obsługa, piękne suknie (1) Polecam wszystkim, rewelacyjna obsługa,panie potrafią bardzo dobrze doradzić,... Agnieszka