Ewa - opinia (1) Pani Ania pomogła mi przejść trudny okres w jakim odchodziła moja mama. Mimo,... Ewa Piotr T - opinia (1) Przepracowałem kilka tematów z Panią Anną i muszę powiedzieć, że odczuwam... Piotr T Justyna - opinia (2) Pani Anna to jedyna w swoim rodzaju terapeutka. Jej terapia to prawdziwa... Justyna
Lycyna - opinia (2) Pani Ania jest cudowną osobą- bardzo mi pomogła przejść i wyjść z moich... Lycyna Iwona - opinia (2) Pani Anna to cudowny przede wszystkim człowiek a co za tym idzie... Iwona Damian - opinia (2) Pani Ania jest profesjonalnym, pełnym empatii psychoterapeutą. Otrzymałem... Damian Bogna - opinia (2) Odbyłam terapie u Pani Ani. Bardzo i cieszę ze trafiłam do takiego... Bogna O.Z - opinia (2) Pani Ania jest świetnym specjalistą. Jest pełna empatii, potrafi wysłuchać... O.Z Ewelina - opinia (2) Nie ma takiej skali gwiazdek jaka mogłabym wystawić Pani Ani za prace jaka ze... Ewelina Beata - opinia (2) Serdecznie polecam terapie z Panią ANIĄ którą jest przesympatyczna i pełna... Beata Julia - opinia (2) Pani Ania jest świetną psycholog. Od pierwszej rozmowy czułam zrozumienie, a... Julia Mirosława Mikołajczyk Trochim - opinia (2) Byłam pacjentką Pani Ani , byłam też trudnym przypadkiem . Bez chęci do życia... Mirosława Mikołajczyk Trochim Anita - opinia (2) Pani Anna jest jak anioł.Miałam kilka rozmów po których zdecydowanie czuję... Anita Radek - opinia (2) Pani Ania zna się na rzeczy, jest konkretna, nie owija w bawełnę i... Radek Aga - opinia (2) Pod skrzydła Pani Ani trafiłam (w mojej ocenie) w nieciekawym stanie... Aga Ireneusz - opinia (1) Terapię/spotkania skończyłem już jakiś czas temu (w styczniu 2020). Co... Ireneusz Marek - opinia (2) Profesjonalizm i empatia. Polecam szczerze każdemu kto potrzebuje wsparcia... Marek Jakub - opinia (2) Perfekcja w każdym aspekcie. Godna polecenia :) Jakub Rafał - opinia (2) Do Pani Ani trafiłem z polecenia, teraz sam jestem osobą polecającą :) Dzięki... Rafał Polecam! (2) Pani Ania to Kobieta Anioł! Ogromny zakres wiedzy, doświadczenie jest... Gosia