Natalia - ocena (2) W towarzystwie Pani Ani przeszłam piękny proces. Jestem za niego ogromnie... Natalia Katarzyna - ocena (2) Pani Ania jest wspaniałą terapeutką, dla której najważniejszy jest pacjent i... Katarzyna Marzena - ocena (2) Na wiele osób trafiałam w życiu. Przeważnie na te dobre osoby. Pojęcie... Marzena
Dominika.Z - ocena (2) Wspaniała osoba, rozmowy z P. Anią były bardzo pomocne. Jakby wlewała we mnie... Dominika.Z Grzegorz - ocena (2) "Nie można tkwić uparcie w swoim kącie Lasu, czekając, aż inni do nas... Grzegorz Kasia - ocena (2) Fantastyczna Pani Ania, polecam z całego serca! Terapeutka której życzę... Kasia Karolina - ocena (2) Cudowna psychoterapeutka! Ma ogromne doświadczenie i kompetencje. Polecam... Karolina Marta K - ocena (2) Pani Ania ma serce. Potrafi empatycznie a zarazem skutecznie i efektywnie... Marta K Michalina - ocena (2) Moim zdaniem Pani Ania to inspirująca, cudowna osoba, świetna... Michalina Maciek - ocena (2) Zaskakująca wręcz umiejętność wskazywania związków przyczynowo-skutkowych... Maciek Beata - ocena (2) Świetna terapeutka , która wprowadziła w moje życie , nowe spojrzenie na... Beata Monika - ocena (2) Terapia u pani Ani to był strzał w 10. Dla mnie była to wzmacniającą,... Monika Lucjan - ocena (2) Terapia którą odbyłem z Panią Anną pozwoliła mi poznać problemy z którymi... Lucjan Piotr - ocena (2) Pani Ania wzbudziła moje pełne zaufanie od pierwszego kontaktu. Poczucie... Piotr Ania - ocena (2) Pani Ania to cudowny człowiek, wysłucha doradzi ,potrafi również wysłuchać ,... Ania M. - ocena (2) Gdy zaczynałam terapię nawet przez myśl mi nie przeszło, że tak zmieni się... M. Natalia - opinia (1) Specjalistka najwyższej klasy! Pani Ania pomogła mi odnaleźć i zaakceptować... Natalia Ewa - opinia (1) Pani Ania pomogła mi przejść trudny okres w jakim odchodziła moja mama. Mimo,... Ewa Piotr T - opinia (1) Przepracowałem kilka tematów z Panią Anną i muszę powiedzieć, że odczuwam... Piotr T Justyna - opinia (2) Pani Anna to jedyna w swoim rodzaju terapeutka. Jej terapia to prawdziwa... Justyna