Super (1) Szczerze polecam Panią Anię, pomogła mi wyjść z czarnej ..., stanąć na nogi i... Siva super pomoc (1) Bardzo miła, serdeczna i ciepła osoba. Profesjonalna pomoc. Psycholog godny... wioleta Gorąco polecam pracę z Panią Anią! (2) Jest świetnym terapeutą, który uważnie i wyczuciem prowadzi proces... Ewa
Psychoterapia (1) Pani Anna jest doskonałym psychoterapeutą. W przeciągu roku udało mi się to o... Marcin Psychoterapia (1) Bardzo polecam roczną psychoterapię w podejsciu integratywnym. Spotkania z... Jola k. Bardzo polecam! (1) Pani Ania to świetny doradca zawodowy. Sesje są merytoryczne i inspirujące, a... Agnieszka Polecam (1) Szybko i sprawnie. Polecam Anię:) ewelina super (1) Bardzo profesjonalne i empatyczne podejście - terapia pozwoliła mi w końcu... Renata Trafna nazwa! (1) Polecam z czystym sercem Gabinet Sukurs. Pani Anna odznacza się pełnym... Krystyna G. Sukurs (1) Pełen profesjonalizm i przyjazna atmosfera. Sławek dobre doradztwo (1) Szukając pomocy w problemach osobistych i zawodowych trafiłem do Pani Ani.... Marcin Polecam wszystkim, którzy potrzebują fachowej pomocy. (1) Szukałem pomocy i tu ją znalazłem. Jestem bardzo zadowolony i polecam... Grzegorz