Super przedszkole

Temat dostępny też na forum: Sprytne Misie
Naprawdę świetne przedszkole... mój synek trafił do niego jak miał 1,5 roczku a jako że jestem osobą pracującą uczęszcza do niego przez 5 dni w tygodniu i mimo że wcześniej miał najlepszą opiekę w osobie babci to bardzo szybko się zaklimatyzował (chyba mama bardziej przeżywała:), jest sporo zajęć dodatkowych, rodzice codziennie mają relację z tego co dziecko robiło, dostają wszystkie rysunki i prace wykonane w ciągu dnia a co najważniejsze na stronie żłobka w galerii mogą zobaczyć na bieżąco zdjęcia swoich pociech:) synek przez kontakt z dziećmi inaczej się rozwija i jest to zauważalne z dnia na dzień a dla mnie najważniejsze jest to że widzę po zachowaniu dziecka że uwielbia tam chodzić tak więc wszystkim wahającym się mamom bardzo polecam to przedszkole!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Super przedszkoPle

Przyznam szczerze że na poczatku nie chciałam wystawić opini bo to przedszkole to jak przedszkole z bajki wymarzone dla mojego dziecka. Małe grupy , duzo zajęć odpowiedznich do grup wiekowych i czyściutkie sale kolorowe. Mpje dziecko jest szcześliwe tam Napewno a pani EWA jest BOSKA super pedagog widać że z powołania dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...